Uludağ'da kilometrelerce kuyruk!

Uludağ'da kilometrelerce kuyruk!

Okulların yarı yıl tatiline girmesi ve hafta sonunu fırsat bilen tatilciler Uludağ'a akın etmeye devam ediyor. Bazı kişiler teleferikle zirveye çıkarken, bazıları ise araçlarıyla çıkmayı tercih etti. Araçları ile zirvenin yolunu tutan vatandaşlar ise uzun kuyruklar oluşturdu.

Milli Parklar gişelerinden merkez istikametine doğru, sürücüler 5 kilometrelik bir kuyruk oluşturdu. Zaman zaman durma noktasına gelen trafik yavaş yavaş ilerliyor. 

Öte yandan, trafik sebebiyle Uludağ'a çıkmaktan vazgeçen aileler ise yol kenarında piknik yaptı. Çocuklar ise kar topu oynayıp, kardan adam yaptı. 

TELEFERİK'TE YİNE AYNI MANZARA!

Sömestir tatili ve hafta sonunu Uludağ'da değerlendirmek için Teferrüç Mahallesi'ndeki teleferik merkez istasyonuna gelenler, uzun kuyruklar oluşturdu. 

Yerli ve yabancı binlerce tatilci, teleferiğe binmek için saatlerce sıra beklerken, kuyruk ara sokaklara kadar uzadı. 

Bu arada, günübirlik tatilcileri de ağırlayan oteller bölgesindeki konaklama tesisleri ve pistler, yerli ve yabancı turistlerle doldu.

Tatilciler, kayak ve snowboard yapıp kar topu oynayarak karın tadını çıkardı.

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kar kalınlığının 155 santimetre olduğu, hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 4, en yüksek 1 derece ölçüldüğü Uludağ'da yağışın yarından itibaren aralıklarla devam etmesi bekleniyor.