Uludağ’da 4 mevsim hizmet

Uludağ’da 4 mevsim hizmet

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ, bereketli geçen yoğun kış sezonunu kapattı. Kar kalınlığının 1 metre 45 santim olduğu Uludağ tatile erken girdi. Birçok otel, gelecek kış hazırlıkları için şimdiden tadilata başladı. Diğer otellerin tamamı ise gelecek sezona kadar kapılarına kilit vurdu.
Zirvenin en büyük oteli unvanını elinde bulunduran Ağaoğlu My Montain yazın gelen müşterileri için de hizmet kesintisi olmayacağını açıkladı. Otel Müdürü Murat Pınarcı, “Bu sene 12 ay açığız. Yaz için Araplardan çok talep var. Bunu da değerlendirme açısından hizmet vereceğiz. Yaz için rezervasyonlardan ise gayet iyi gidiyor” dedi.
Verimli bir kış sezonunu geride bıraktıklarını vurgulayan Pınarcı, “Bu yılki kış sezonu çok iyiydi. Geçen seneden sonra bu yıl bütün işletmeciler olsun, misafirler ve kayak severler olsun hepsinin yüzü güldü. Bu sene kar hiç durmadı. Şuanda bütün pistler açık” diye konuştu.
Ünlüleri ağırlayan Grand Yazıcı Hotel’in Resepsiyon Müdürü Güray Büyükçakır ise, “Erken ve yoğun bir kardan sonra kış sezonumuz gayet iyi geçti. Bu sene çabuk başlayıp, çabuk bitti. Ama iyi ve başarılı bir sezon geçti.
Otelimizi tadilattan dolayı yazın kapatıyoruz. Ama tadilatımız bitsin biz de önümüzdeki senelerden itibaren yazın da hizmet veriyor alacağız. Yazları da çok güzel bir sezon oluyor. 12 ay otellerin açık olması Uludağ ve otelimiz için güzel bir durum” dedi.