Ümit Günay: "kızılay Her Zaman Muhtaçları Gözetiyor"

Ümit Günay: "kızılay Her Zaman Muhtaçları Gözetiyor"

Türk Kızılayı Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Tunçhan Demir, İskenderun Kızılay Derneği Başkanı Ümit Günay’ı ziyaret ederek, derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Kızılay Derneği Başkanı Ümit Günay, “Dernek olarak faaliyetlerimiz aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda 21 Eylül’de Denizcilerde o bölgedeki Abacılı Türkmen Derneği’nde kan bağışı yapılacak. Halkımızı kan vermeye davet ediyoruz. Bunun yanında vatandaşlarımızın kan bağışı yaptıkları gibi kurban bağışı da yapıyorlar. Bu yıl da halkımız kurbanlıklarını Kızılay Derneği’ne vekalet yoluyla bağışlayabilirler. Kızılay Derneği olarak yurdumuz da da üniversite öğrencilerimiz barınma ihtiyaçlarını giderebilirler, yurdumuzda boş yerlerimiz de var ve öğrencilerimiz Kızılay yurduna kayıtlarını yaptırabilirler” dedi.
Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Tunçhan Demir, ziyarette yaptığı konuşmasında ise,”İskenderun kan Bağışı noktasında üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Kan bağışı konusunda vatandaşımız da oldukça duyarlı hareket ederek ihtiyaç sahibi insanlara kan bağışında bulunmalarından dolayı İskenderun halkına teşekkür ediyoruz” dedi.