Ünal Aysal ifade verecek!

Ünal Aysal ifade verecek!

Galatasaray’ı bugün çok önemli bir dava bekliyor. Sarı-kırmızılıların Başkanı Ünal Aysal eski teknik direktör Fatih Terim’le aralarında geçen telefon mesajlarını üçüncü kişilerle paylaştığı iddiasıyla savcı Hasan Bölükbaşı tarafından ifadeye çağrıldı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Aysal ile Terim arasındaki özel telefon mesajlarının gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı tarafından yayınlanmasının ardından Türkiye Futbol Direktörü, “Özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verilerin izinsiz yayınlanması” suçlamasıyla konuyu yargıya taşımıştı. Bu kapsamda avukatlar savcıdan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın da dinlenmesini istedi. Savcı Bölükbaşı, Aysal’a davet gönderirken bugün ifadenin verileceği belirtildi.

Benzer davalarda işlenen suçlara 24 ile 60 ay arasında hapis cezaları verilmesi, gözlerin bu davanın üzerine çevrilmesine neden oldu. Başkan Ünal Aysal, yargılama sonunda haksız bulunursa hapis cezası almış olacak. Bugünkü duruşmada Savcı Hasan Bölükbaşı, Aysal’a “Mesajları siz mi verdiniz?” sorusunu net biçimde yöneltecek.