Ünal Aysal'dan kura yorumu!

Ünal Aysal'dan kura yorumu!

Bir televizyona kanalındaki canlı yayına telefonla bağlanan Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grup kuraları için, "32 takımın hepsi birbirinden güçlü. Takımlar için bu grup ya da başka bir grup fazla birşey farketmeyecektir. Neticede dengeli bir grup çektiğimizi düşünüyorum. Grubumuzdaki üç takım da Avrupa'nın güzide kulüpleri. Güzel maçlar seyredeceğiz inşallah" dedi.

"EN GÜÇLÜ RAKİP DORTMUND"

Aysal, "Grubumuzdaki en güçlü rakip Borrussia Dortmund gözüküyor. Arsenal de geçmişi ve başarılarıyla çok önemli bir rakip. Anderlecht ise geçtiğimiz senelere göre çok daha farklı, çok daha güçlüler. Bence oldukça zor bir yarışma olacak ama yarışmanın zorluğu bir yerde seyirinde zevkini arttırıyor" şeklinde konuştu.

"EKSİKLERİMİZ VAR"

"Açık söylemek gerekirse eksiklerimiz var" diyen Aysal, "Son günlerde eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Bundan sonrası hocamıza ve oyuncularımıza kalmış olacak. Geç form tutmak bazen faydalı da olabiliyor. Galatasaray bu sene seyircimize, güzel maçlar seyrettirecek. Hiçbir şekilde rakiplerimizden daha zayıf olduğumuzu söyleyemem. Aşağı-yukarı eşit güçler rekabet edecek" ifadelerini kullandı.

"PRANDELLI ŞARTLARI BİLEREK TÜRKİYE'YE GELDİ"

Prandelli'nin yabancı sınırlamasını bilerek Türkiye'ye geldiğini söyleyen Aysal, "Biz bu zorluğumuzu hocamıza açık ve net şekilde anlattık. Mancini'nin bu sorunlar dolayısıyla yeni seneye talip olmadığını söyledik. Hocamıza elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz" dedi.