Üniversitelere kar tatili

Üniversitelere kar tatili
Olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok il ve ilçede okullar tatil edilirken, bazı üniversiteler de eğitime ara verdi. İstanbul’da bazı üniversitelerde 11 Şubat Çarşamba günü ders yapılmayacağı açıklandı.

İstanbul Arel Üniversitesi

İstanbul Arel Üniversitesi ‘nin twitter hesabından yapılan açıklamada Tepekent Yerleşkesi’nde 11 Şubat Çarşamba günü eğitime 1 gün ara verildiği duyuruldu.

Yeditepe Üniversitesi

11 Şubat Çarşamba günü eğitime ara verilen bir diğer kurum ise Yeditepe Üniversitesi oldu. Üniversitede öğrencilerle birlikte akademik ve idari personel de bugün mesai yapmayacak. İnternet sitesinden yapılan açıklamada, “Hava muhalefeti nedeniyle 11 Şubat 2015 Çarşamba günü eğitime bir gün ara verildi. Üniversite kampüsünde akademik ve idari personel mesai yapmayacak. Ancak idari birimlerde devam eden faaliyetler için gerekli tedbirler alınacak” denildi.

Kocaeli Üniversitesi (Tıp Fakültesi)

Kar yağışı nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim ve öğretime 11 Şubat Çarşamba günü ara verildi.

Maltepe Üniversitesi

Maltepe Üniversitesi’nde 11 Şubat Çarşamba günü hem eğitime ara verildi, hem de hamile ve engelli personelin idari izinli sayılacağı duyuruldu. Üniversiteden yapılan açıklamada şöyle denildi: “Elverişsiz hava koşulları nedeniyle bugün (11 Şubat Çarşamba) üniversitemizde ders yapılmayacak. Hamile ve engelli personelimiz idari izinli sayılacak”