Ünlü giyim markasından skandal hata!

Ünlü giyim markasından skandal hata!

Manhattan’da yaşayan 24 yaşındaki Fiesel, temmuz ayında Greenwich kentindeki Zara mağazasından iki elbise aldı. Kısa süre sonra Fiesel, 40 dolara satın aldığı elbisesinde rahatsız edici bir koku fark etti. 
 
Mağazada yarasa çıktı, kuduz diye suç duyurusunda bulundu
 
New York Post’a konuşan Fiesel “Bacağıma bir şeyin değdiğini hissettim ve bunun elbisenin dikişindeki ipten kaynaklandığını ya da bir alarm olduğunu düşündüm. Ancak elbisenin kenarını çevirdiğinde bir fare gördüm. Buz kestim, korkudan donakaldım. Tam bir şok yaşadım. Gözlerim bunun bir fare olduğunu, ancak aklım bunun olamayacağını söylüyordu” dedi.
 
ELBİSEYE DİKİLİ FARE, KEMİRGEN KAYNAKLI CİLT HASTALIĞINA NEDEN OLDU
 
Fiesel, daha sonra konuyu Manhattan Yüksek Mahkemesi’ne taşıdı. Dava belgelerinde, cildinin büyük bir döküntü çıktığı ve bu döküntünün kemirgen kaynaklı bir hastalık nedeniyle ortaya çıktığı bilgisi yer aldı.

 
ZARA: ÜRÜNLERİMİZDEN EMİN OLMAK ZORUNDAYIZ
 
Öte yandan Zara’nın ABD ofisinden bir yetkili konuyla ilgili New York Post’a “Durumdan haberdarız ve konuyu inceliyoruz. Zara ABD’nin sıkı sağlık ve güvenlik standartları var, biz de tüm ürünlerimizin bu zorunlulukları taşıdığından emin olmakla sorumluyuz” açıklamasını yaptı.