Ünlü oyuncu "Kendimi ilk geceye sakladım"

Ünlü oyuncu "Kendimi ilk geceye sakladım"

Grey's Anatomy dizisinin oyuncularından Sarah Drew de ekranda bekaretini kanının son damlasına kadar koruyan April adlı bir karakteri canlandırıyordu. "Yapımcılar ekranda ya da beyazperdede çok sık rastlanmayan böyle bir karakter yaratmanın ilginç olacağını düşünmüşler.

Ben de bu fikirde olduğum için oynadığım karakteri anlamam da zor olmadı" diye anlatmıştı bir röportajında Drew. Kendisi de evleninceye kadar kimseyle birlikte olmadığını söyleyen Drew, Peter Lanfer ile evli ve ikinci çocuğunu bekliyor.

'36 Erkeğin Hepsiyle Yattım'

Kısa bir süre önce beraber olduğu erkeklerin listesinin açıklayan şov dünyasının ünlü ismi Lindsay Lohan, listenin doğru olduğunu açıkladı. Şov dünyasının ünlü ismi Lindsay Lohan, geçtiğimiz ay 36 kişilik seks listesini yayınlamıştı. Birçok kişi tarafından yalanlanan liste için son sözü Lohan, katıldığı bir televizyon programında söyledi.

“Bunu ne doğrulayabilirim ne de inkar edebilirim” diyen Lohan, “Birisi o listenin fotoğrafını çekmiş olmalı. Çok talihsiz bir olay çünkü kişisel bir bilgi” ifadelerini kullandı. Lohan, listedeki isimleri 'Adsız Alkolikler' toplantısında, tedavisinin bir parçası olarak yazdığını belirtti.

Justin Bieber: Biseksüelim

Bir erkekle öpüşürken çekilmiş fotoğrafını paylaşan Justin Bieber, biseksüel olduğunu söyledi. Justin Bieber Twitter hesabından bir erkekle öpüşürken çektiği fotoğrafı paylaştı. Bieber fotoğrafı "Yeni erkek arkadaşımla tanıştım. Ben biseksüelim, kimin ne düşündüğü umrumda değil" notuyla paylaştı.

Adriana'dan 'Aldatma' İtirafı

Bir reklam filminin çekimleri için Türkiye’ye gelen Adriana Lima İstanbul’a iner inmez, kalacağı otel odasına bile girmeden kendisi için hazırlanan özel tekneyle boğazın serin sularında gezmeye çıktı. İstanbul’da bulunan birkaç dostu dışında kimseyle görüşmeyen Lima, kaldığı 4 gün boyunca odasından hiç dışarı çıkmadı.

Odasına görevlilerden sadece iki şey istedi: Kaymak ve yoğurt. Kocası Marko Jaric'in kendisini 1 değil 2 kez aldattığını söyleyen Lima, boşanmak için karar aşamasında olduğunu da dostlarıyla paylaştı. Oldukça üzgün görünen Lima, çocuklarından uzak İstanbul’da 4 gün geçirdi.Hatta kocasının başka kadınlardan çocukları bile olduğunu düşünen Lima’nın Miami’de eşiyle konuşup bu işi bitireceği öğrenildi.

Beni Bir Geceliğine Kiralamak İstedi

Bir dönemin ünlü mankeni en parlak döneminde kendisine yapılan ahlaksız teklifi ilk kez açıkladı. 1990'ların en gözde mankenlerinden olan Claudie Schiffer, bir Arap prensinin kendisiyle akşam yemeğine gitmesi karşılığında 1 milyon Sterlin teklif ettiğini söyledi. ITV kanalında Jonathan Ross'un yarın akşam yayınyanacak programına konuk olan 43 yaşındaki Alman manken "Bu türden başka teklifler de aldım.

Ama içlerinde en ilginç olanı bu Arap prensinden gelen teklifti. 1 milyon Sterlin karşılığında kendisiyle akşam yemeği yiyip yiyemeyeceğimi sordu. Teklifi reddettim" diye konuştu. "Teklifi reddettiğim için kendimle gurur duydum" diyen Schiffer, bir başka mankenin teklifi kabul ettiğini söyledi ancak ismini açıklamadı. Schiffer, 2002 yılından bu yana yapımcı Matthew Vaughn ile evli. Çiftin, 12 yaşında Caspar, 9 yaşında Clementine, 3 yaşında Cosima adında üç çocuğu bulunuyor.

''Bacaklarımı Asla Traş Etmem''

Victoria Beckham bacaklarını da asla tıraş etmediğini açıkladı. Bu konudaki ipucunu da yakın arkadaşı Eva Longoria'dan aldığını dile getirdi. Beckham "Bacaklarımı asla tıraş etmem. Bunun yerine lazer yöntemini kullanıyorum.