Ünlü oyuncu o diziye dahil oldu!

Ünlü oyuncu o diziye dahil oldu!

İlgiyle izlenen Kiraz Mevsimi dizisine Sinan Akçıl'dan sonra Özgür Çevik dahil oldu.

Başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Serkan Çayoğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın oynadığı FOX'un reyting rekortmeni dizisi Kiraz Mevsimi'nin kadrosuna ünlü oyuncu Özgür Çevik dahil oldu.

Yabancı Damat, Balkan Düğünü, Mazi Kalbimde Yaradır ve Saklı Kalan dizilerinde rol alan Özgür Çevik bu hafta yayınlanacak olan bölümle diziye dahil olacak.

Sinan Akçıl oyunculuğa devam Tweeti

Öte yandan Sinan Akçıl, Kiraz Mevsimi dizisine konuk oyuncu olarak katıldı ama rol almaya devam edebileceğinin sinyallerini verdi.

14. bölümü ile bu hafta ekranlara gelecek olan FOX'un Süreç Film imzalı sevilen gençlik dizisine Sinan Akçıl'ın konuk olacağı açıklanmıştı.

Yaptığı şarkılar ve besteler ile son dönemde adından oldukça söz ettiren Sinan Akçıl resmi Twitter sayfasından heyecanını dile getirirken tweeti hayranlarını sevindirdi.

Tweetinde; "Ben birazdan kiraz mevsimi izliycem #masalgibi cok guzel bir bolum olacak haftaya 11 ekim ben de orda sizinleyim 1 bolum icin(simdilik)" yazmasıyla Sinan Akçıl dizide ileriki bölümlerde yeniden yer alabileceğinin sinyalini verdi.