Ünlü Oyuncu Ümit Erdim’den Üzülmez’e Ziyaret

Ünlü Oyuncu Ümit Erdim’den Üzülmez’e Ziyaret

Ünlü oyuncu Ümit Erdim, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti. Erdim’e ziyaretinde çocukluk arkadaşı Yasin İpşiroğlu da eşlik etti.
Kartepe’yi sıklıkla ziyaret eden Ümit Erdim bu seferki ziyaretinde Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etmeyi de ihmal etmedi. Gerek doğası gerek İstanbul’a yakınlığı sebebiyle yerli turistlerin de gözde uğrak noktalarından olan Kartepe’nin ne kadar hayran olunası bir yer olduğundan bahseden Erdim, “Kartepe huzur bulabileceğimiz doğası ile insanı dinlendiren ve yenileyen bir yer. Aynı zamanda kış turizminde olduğu kadar yaz turizminde de yükselen bir değer. Ben de Kartepe’ye sık sık su kayağı yapmak için geliyorum. Ziyaret talebimizi kabul ettiği için Sayın Üzülmez’e teşekkür ederim” dedi.
Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekür eden Başkan Üzülmez, “Kartepemize gelen ziyaretçileri ağırlamak ve onların memnuniyetlerine şahit olmak bizi çok mutlu ediyor. Kartepemiz hak ettiği gerçek değeri bulacaktır” diye konuştu.
İzmitli olan ve oyunculuk kariyerine İstanbul’da başarılı projelerle devam eden Ümit Erdim en kısa zamanda Kartepe’ye yeniden geleceğini belirtirken, ziyaret karşılıklı iyi dileklerle son buldu.