Uşak Belediyesi Kurtuluş Kupası’nda İkinci Gün

Uşak Belediyesi Kurtuluş Kupası’nda İkinci Gün

Uşak Sportif’in ev sahipliği yaptığı, Uşak Belediyesi Kurtuluş Kupası’nın ikinci günü oynanan iki karşılaşma devam etti.
Günün ilk karşılaşmasında Edirne Basketbol, Rönesans TED Ankara Kolejliler’i 77-70 mağlup etti. Birinci çeyreği 24-21 önde tamamlayan Edirne Basketbol ikinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyarak soyunma odasına 39-38 galip giden taraf oldu. Üçüncü çeyrekte daha rahat oyun kuran Edirne temsilcisi bu çeyreği de 54-44 önde tamamladı. Son çeyrekte bir ara fark iki sayıya kadar düşse de Edirne Basketbol karşılamadan 77-70 galip ayrılan taraf oldu.
Günün ikinci karşılaşmasında Uşak Sportif ve Torku Konyaspor karşılaştı. Mücadeleyi Uşak Sportif farklı kazandı. Yeni transferlerin göz doldurduğu karşılaşmada Uşak Sportif, ilk çeyreği 25-16 önde geçti. İkinci çeyrekte de üstünlüğünü koruyan Uşak Sportif soyunma odasına 48-38 önde giden taraf oldu. Üçüncü çeyrekte farkı açan Uşak Sportif durumu 66-49 yaparak bu çeyreği de önde tamamladı. Son çeyrekte maçı sürükleyen Uşak Sportif karşılaşmayı da 85-68 kazanarak turnuvada ikinci galibiyetini almış oldu. Turnuva yarın yapılacak final maçıyla sona erecek.