Uşak Üniversitesine Ulaşım Daha Kolay Olacak

Uşak Üniversitesine Ulaşım Daha Kolay Olacak

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak Üniversitesi’ne giden otobüs hatları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını, yapacakları çalışma ile birkaç mahalleden otobüs hatlarının direk üniversiteye gideceğini belirtti.
Uygulama için planlama çalışmalarının devam ettiğini bildiren Belediye Başkanı Cahan, kısa sürede çalışmayı hayata geçirmek istediklerini belirtti. Üniversite öğrencilerinin yeni uygulama ile rahat edeceğini aktaran Cahan, “İlimizde kentimizin her anlamı ile gelişmesi adına projelerimiz son hızı ile devam etmektedir. Vatandaşlarımızın hayatlarına kolaylık katmak en büyü asli görevimizdir. Bunun için gece ve gündüz demeden ilimizin beklentileri için çalışıyoruz. Bize üniversitesi hatları ile ilgili de serzenişler geliyordu. Bu konuda da önemli adımlar atmak istedik” dedi.
Daha önce hastane hattında da buna benzer bir uygulamayı başlattıklarının altını çizen Cahan, vatandaşların bu durumdan da çok memnun olduklarına dikkat çekti. Üniversiteye daha çok mahalleden otobüs kalkmasını barınma sorunu ve kiralarda da ciddi bir dengeleme getireceğini ileten Uşak belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Kentimizde tek bir hat olması nedeni ile hattın geçtiği güzergahlarda öğrencilerin ev bulma gayret daha fazla oluyor. Bu durum birçok olumsuzluğu beraberinde getiriyor. Yapacağımız yeni uygulama ilimizde öğrencilerin barınma ve kalma konusunda sıkıntılarına son verecek” şeklinde konuştu.