Uşak’ta Hayırsever Aileden Aileden Banaz’a Okul

Uşak’ta Hayırsever Aileden Aileden Banaz’a Okul

Uşak’ın Banaz ilçesinde hayırsever Ali Kaya tarafından yaptırılacak olan 8 derslikli Temel Eğitim Okulu inşası için hazırlanan protokol Vali Seddar Yavuz ve Hayırsever Ali Kaya tarafından imzalandı.
Uşak Valiliği toplantı salonunda gerçekleştirilen imza törenine Vali Seddar Yavuz, Banaz Kaymakamı Muzaffer Şahiner, hayırsever Ali Kaya ve eşi Halime Kaya katıldı. Uşak’ta hayırseverlerin eğitime olan desteğinin önemli boyutta olduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, hayırsever Ali ve Halime Kaya’ya eğitime olan desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Eğitime yapılan yatırımın insan yapılan yatırım olduğunu belirten Vali Yavuz, “Banaz ilçemizde daha önce Uşak Seramik Firması ile yaptığımız protokol gereği 16 derslik yapımı devam ediyor. Hayırseverimiz Ali Kaya tarafından yaptırılacak 8 derslik ile birlikte 2015 yılında Banaz ilçemize 24 derslik kazandırmış olacağız. Bu desteklerinin diğer hayırseverlerimize örnek olacağını düşünüyorum. Eğitime destek olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum“ dedi.