Üyelerinden Oda Başkanına Teşekkür Yağıyor

Üyelerinden Oda Başkanına Teşekkür Yağıyor

Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Naci Altay, Erzurum Karakaya Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ve taksi duraklarını ziyaret etti. Yaptığı başarılı çalışmalarının karşılığını teşekkür ile alan oda başkanı Altay, üyelerinin hak ettiği hizmetleri alabilmesi için elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğini belirtti.
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Naci Altay beraberinde Başkan Vekili Aydın Tuna ile birlikte sabahın erken saatlerinde Erzurum Karakaya Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Burada Kooperatif Başkanı Talip Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Altay ve Başkan vekili Tuna, kamyoncuların sorunlarını dinledi. Büyükşehir belediyesi tarafından yaptırılan kamyoncular ve nakliyeciler sitesinde yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında harekete geçeceğini belirten başkan Naci Altay, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in duyarlı bir başkan olduğunu ve üyelerinin sorununu çözme noktasında kendisi ile görüşeceğini ifade etti. Ziyaret’ten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kooperatif Başkanı Talip Yıldırım ise, geçmiş dönemde cemiyetin kendilerine sahip çıkmadığını ancak Naci Altay’ın bütünlükçü çalışmaları ile yeniden cemiyet ile ortak hareket edeceklerini vurguladı.
Erzurum Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Naci Altay ve Başkan vekili Aydın Tuna daha sonra taksi duraklarını ziyaret etti. Bölge eğitim ve araştırma hastanesi karşısında bulunan taksi durağına gelen Altay ve Tuna, burada taksici esnafının yoğun ilgisini gördü. Yeni duraklarında başkan ve başkan vekilini ağırlayan taksiciler, Naci Altay ile büyükşehir belediye başkanı Mehmet sekmen’e övgüler yağdırdılar. Taksici esnafı, “Başkanımızın yoğun ve gayretli çalışmaları ile bizimde artık sıcak bir yuvamız oldu. Kendisine ve yeni durakların projesinde onay veren büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür ediyoruz” dediler.
Oda başkanı Naci Altay ise taksici esnafının sorunlarını giderme noktasında çalışmaya devam edeceklerini ve üyelerine hizmet için çıktığı bu yolda 24 saat çalışmaktan mutluluk duyduğunu bildirdi.