Uysal, Stk Temsilcileri İle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Uysal, Stk Temsilcileri İle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sivil toplum kuruluşları ile buluşmaya devam ediyor.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ka-Der Antalya Başkanı Uğur Karaca ve Temsilcileri ile Antalya Konfeksiyoncular ve Butikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi’ni kabul etti.
Ka-Der Antalya Başkanı Uğur Karaca, seçim sürecinde Başkan Uysal’a sözleşme imzalattıklarını anımsatarak, “Bir çok konuda girişimlerinizi, çalışmalarınızı izliyoruz” şeklinde konuştu.
Ciddi projelere imza atmanın yanı sıra dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile görüş alışverişinde bulunduklarını söyleyen Başkan Uysal ise “Sözleşmemize sadığız. Kadına duyarlı çalışmalar ve kadına bütçe yapan belediyeyiz. Kadınlarımızın mesleki gelişimleri ve ekonomik hayatta etkin olarak yeralmaları için meslek edindirme kursları, çalışan anneler ve çocuklarına yönelik kreş ve dezavantajlı gruplar için de sosyal alarm çalışmalarımız var” dedi.
RUHSAT HIZLANDI
Esnaf olarak yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Konfeksiyoncular ve Butikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Kurul ise ziyarette yaptığı konuşmada “Sizin göreve gelmenizle ruhsat alma işlemleri hızlandı” diyerek teşekkür etti.
Esnafın, küçük esnafın kent ekonomisinin en dinamik kesimi olduğuna dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ”Hiçbir ayrım gözetmeksizin insanlarımızla iletişim halindeyiz ve sorunların çözümü için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.