Üzülmez Sarımeşe’yi Karış Karış Gezdi

Üzülmez Sarımeşe’yi Karış Karış Gezdi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mahalle gezileri kapsamında Sarımeşe’de vatandaşlarla bir araya geldi.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve beraberindeki icracı müdürlerinden oluşan heyet, Sarımeşe mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek birlikte sohbet ettiler. Beraberindeki heyetle Sarımeşe mahallesini karış karış dolaşarak küçük büyük herkesin istek ve önerilerini dinleyen Üzülmez, günü Kartepeli hemşerileriyle birlikte geçirdi.
Sohbet sonrası beraberindeki ekibiyle birlikte yola çıkan Üzülmez, Sarımeşe esnafını pazarcı esnafı işyerlerinde ziyaret etti. Daha sonra Sarımeşe İlkokulu ve Şehit Piyade Üstteğmen Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu’na ziyarette bulunan Başkan Üzülmez öğrencilerin sevgi gösterisiyle karşılaştı. Okul yönetimiyle sohbet ettikten sonra eğitim gidişatıyla ilgili bilgi alan Üzülmez, “Çocuklarımız geleceğimizin mimarı bu yüzden çok önemliler. Çocuklarımız için eğitim gördükleri okulların eğitim kalitesinin önemi aşikar olduğu kadar fiziksel şartları da önemli. Konferans, tiyatro ve çeşitli toplantıların yapılabileceği çok amaçlı salonları bu bakımdan önemsiyorum” dedi.
Sarımeşe Mahalle Muhtarı Ahmet Şafak ile birlikte Ak Parti İlçe yöneticisi Cemal Halil Sarımeşe Gençlıik Kolları Başkanı Fatih Çelikbilek ve Kadın Kolları Başkanı Neşe Çetinkoz’un da eşlik ettiği gezide hasta ziyareti de yapıldı. Kasımpatı sokakta ikamet eden Salih Aksüt ve Zengin sokakta ikamet eden Mehmet Zengin’i evlerinde ziyaret eden Üzülmez geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerinde bulundu. Gezide Karmek’e uğrayan Başkan Üzülmez, hanımların ellerinden çıkan el emeği göz nuru eserlerin ziyaretçisi olurken hanımların isteklerini de dinledi.
Başkan Üzülmez “41 Proje” çerçevesinde yapılan ve gerçekleşmesi planlanan projeler ışığında vatandaşın sorunlarını dinlerken ulaşım, sağlık, eğitim ve alt yapı gibi konularda taleplerle ilgili üretilen çözümler ve yatırım programları hakkında Sarımeşeli sakinlere bilgi vererek bir mahalle gezisini daha sonlandırdı.