Üzülmez, Ulaşımda Çözüm Sürecini Başlattı

Üzülmez, Ulaşımda Çözüm Sürecini Başlattı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in sonuç ve çözüm odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde belediye meclis üyelerinden oluşan ilçe ulaşım koordinasyon kurulu oluşturuldu.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçenin öncelikli sorun ve ihtiyaçları teker teker masaya yatırıyor. Kartepe Belediyesi, ilçesindeki önemli ve öncelikli sorunlardan biri olan, Kartepelilerin sıkıntı duyduğu ulaşımdaki yetersizlik konusunda harekete geçti. Çalışmalar kapsamında, Başkan Üzülmez’in talimatıyla belediye meclis üyeleri ve zabıta müdüründen oluşan 7 kişilik koordinasyon kurulu toplantılarına başladı.
Oluşturulan koordinasyon kurulu; konunun taraflarıyla yapacakları toplantı ve görüşmeler neticesinde öncelikli sorunların tespitini yapıp, çözüm önerileri ile birlikte hazırladıkları raporu Başkan Üzülmez’e sunacaklar. UKOME ve Büyükşehir koordinasyonu noktasında konunun bizzat takipçisi olacağını söyleyen Başkan Üzülmez, “Kartepeli mutlu değilken, bizim mutlu olmamız da söz konusu değil. Ortada gerçekten bir sorun varsa bunu çözmek için gereğini yapmak bizim sorumluluğumuzdur. Kurduğumuz bu koordinasyon kurulu ile katılımcı yönetim anlayışımız çerçevesinde konunun taraflarının görüşünü de alarak, herkes için uygun olan ve uygulanabilir çözümleri ortaya koyacağız. Büyükşehir Belediyemizin de desteği ve uzlaşmacı bir yaklaşımla sorunların birçoğunun giderileceğine olan inancım tamdır” dedi.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in talimatıyla kurulan İlçe Ulaşım Koordinasyon Kurulu’nda yer alan meclis üyeleri Ergül Şirin Başkanlığında Ahmet Atlı, Hikmet Çelebi, Ercan Akçil, Erol Yılmaz, Nilay Merttürk ve Zabıta Müdürü Selman Çelik kalıcı çözümler uygulanıncaya kadar haftada bir toplanacak. Koordinasyon kurulu üyeleri sorunların çözümü konusunda toplu taşıma ve nakliye kooperatifleriyle ile de iş birliği halinde çalışma içinde olacak.