Üzülmez’den Suadiyelilere Meydan Projesi Müjdesi

Üzülmez’den Suadiyelilere Meydan Projesi Müjdesi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in geleceğin Kartepesini şekillendirecek 41 vizyon projesi arasında yer alan ve Kartepelilerin sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak, mimari ve uygulama projelerin hayata geçilmesi için sayılı günler kaldı. Kocaeli ve Kartepe’nin cazibesini daha da artırmak için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yürütülen çalışma ile hizmete açılacak Suadiye Meydan Projesi de yatırım programına dahil edildi.
Belediye hizmetlerinde etkinlik ve verimlilik esası ile daha düzenli, sağlıklı bir çevre ve temel ihtiyaçlar olarak öne çıkarken, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de bunları gerçekleştirmek için göreve geldiği günden itibaren projelerin birebir takipçisi oluyor. Kartepelilere daha iyisini ve güzelini sunma düşüncesiyle hareket eden Başkan Hüseyin Üzülmez’in 41 vizyon projesinde yer alan hizmetlerden biri olan Suadiye Meydan Projesi de yatırım programına alınan uygulamalar arasında girdi.
Suadiye Mahallesi’nde hayata geçirilecek ve bölge halkının sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak olan meydan projesi kapsamında park, meydan alanı, kültürel tesisi ve dini tesis alanları da proje kapsamında düşünüldü. Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile 9 bin 100 metrekarelik alanda kent olgusuna uygun olarak projenin mimari ve uygulama bölümleri hazırlandı. Çağdaş ve yaşam standartları yüksek bir Kartepe hedefiyle çalıştıklarını belirten Başkan Üzülmez, Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü nezaretinde yürütülen uygulamanın da yatırım programına alınmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Üzülmez, “41 vizyon projemiz birer birer icraata geçmeye başladı. Allah’ın izniyle görev süremizde vaat ettiğimiz tüm projeleri tamamlayarak, Kartepemize verdiğimiz sözü tutacağız” dedi.