Vahşet! Çocukların önünde katletti...

Vahşet! Çocukların önünde katletti...

Olay, dün saat 17.40 sıralarında Karamanlar Mahallesi’nde meydana geldi. Selma İnam, 8 yıl önce Çaycuma İlçesi’ndeki bir tekstil fabrikasında birlikte çalıştığı Özden İnam’a kaçarak evlendi. Bu evlilikten iki çocukları olan İnam çifti, iddiaya göre bir süre sonratartışmaya başladı. Boşanma aşamasına gelen çift, aile büyüklerinin "Çocuklarınız var" sözleriyle bundan vazgeçirildi.

Selma İnam, önceki gün Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda memur Özden İnam ile yine tartıştı. Selma İnam, çok sayıda hap içerek intihara kalkıştı. Eşinin intihara zorladığı iddiası da var. Genç kadın, kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından dün sabah taburcu edildi ve evine dönmeyerek, babasının evine gitti.



ÇOCUKLARIN VE KARDEŞİNİN ÖNÜNDE...

Özden İnam ise işyerinden izin alarak kayınpederinin evine giderek ailesiyle birlikte kahvaltı etti. Özden İnam, 6 yaşındaki oğlu İlkin’i Çaycuma İlçesi’ne bağlı Perşembe Beldesi’ndeki evinde bıraktıktan sonra 2 yaşındaki oğlu Enes’i yanına alarak eşiyle barışmak için otomobil ile tekrar kayınpederinin evine gitti. Özden İnam, evin önünde eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Genç kadının eve dönmeyeceğini söylemesi üzerine Özden İnam, "Çocuğunun eşyaları arabada, gel al o zaman" diyerek aracın yanına çağırdı. Bu sırada Özden İnam, yanına yaklaşan 8 yıllık eşi Selma İnam’a, belinden çıkardığı ekmek bıçağını, 2 yaşındaki oğlu Enes, baldızı Selda Altunkaya ve baldızının kucağındaki 10 aylık kızı Buğlem’in gözleri önünde art arda saplamaya başladı.

Şoke olan Selda Altunkaya bağırarak yardım istedi. İhbar üzerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri ağır yaralı Selma İnam’ı, ilk müdahaleyi yapıldıktan sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürmek üzere yola çıktı. Yolda genç kadının kalbi durdu. Yapılan müdahale ile tekrar kalbi çalıştırılan Selma İnam, hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İnam’ın yapılan otopsisinde 33 bıçak darbesi aldığı belirlendi.Jandarma, olaydan sonra kaçan Özden İnam’ı suç aleti ekmek bıçağı ile birlikte yakalayarak, gözaltına aldı. Selma İnam’ın cenazesi ise yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Genç kadının cenazesi, Karaman Beldesi Karamanlar Mahallesi’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

ABLASI HER ŞEYE TANIK OLDU...


4 çocuk babası 50 yaşındaki Sadullah Aytekin, kızının cenazesinin Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nden çıkarılması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Aytekin, "Damadım ilaç kullanmadığı zaman deliriyordu. İlaç kullanırsa iyi oluyordu. Evvelki gün kendi evlerinde kızım çok sayıda ilaç içmiş. Vücudunda bıçak izleri de varmış. Kızım tedavi gördükten sonra dün sabah evime geldi. Dün sabah da o da gelmiş, birlikte kahvaltı yaptık. Dün akşam da ben, eşim ve oğlumla Zonguldak’a geldim. O sırada yine eve gelmiş tartışmışlar. Arabanın yanında vurmuş bıçağı. Yanında ablası vardı, her şeye tanık olmuş" dedi.

CEP TELEFONUNDA ÇIĞLIKLARI DUYDU

Kent merkezinde bir halı yıkama fabrikasında çalışan 31 yaşındaki Hasan Altunkaya ise yardım istemek için kendisini arayan eşi Selda Altunkaya’yla telefonla konuşurken eşinin ve baldızının bağrışmalarına tanık olduğunu söyledi. Olayın yaşandığı sırada eşiyle telefonda görüştüğünü belirten Altunkaya, şöyle devam etti:

"Telefonda eşim birden 'Özden yapma’ diye bağırıyordu. Rahmetlinin de sesini duydum. Özden ’Hepinizi öldüreceğim’ diye bağırıyordu. Telefonu kapatmadım, dinliyordum. Ondan sonra eşim ’Öldürdü, her yerini kesti, koş yardım et’ diye bağırmaya başladı. İşteydim, Bir şey de yapamadım. 112 Acil Servis’i aradım. Tekrar eşimi aradım ’Kardeşim ölüyor, can çekişiyor’ dedi. Daha önce de buna benzer şiddet uyguluyordu. Boşanma aşamasına geldiler sonra tekrar çocukları var diye barıştılar, davadan vazgeçtiler.

'BEN ÖLDÜRMEYEYİM, KENDİN ÖL'

Birkaç gün önce ’Ben öldürmeyeyim, kendin öl’ diye ilaç içirmiş. Daha önce olaylar nedeniyle Cumhuriyet savcılığında ve jandarmada ifade verdi. Vücudunun çeşitli yerlerinde bıçak izi varmış. Savcılıkta kaydı var ama yapılan bir işlem yok."

Hasan Altunkaya, "Eşim şokta. Baldızımın son sözleri ’Abla kurtar beni’ olmuş. O da başında beklemiş ’Bir şey olmayacak sana’ diyebilmiş. Çok bıçaklamış. Eşime de saldırıyor. Eşim de ’10 aylık bebeğim var ona dokunma bana vur’ diye yalvarıyor. Bu sefer eşime bir şey yapmayıp, uzaklaşmış "dedi.

Jandarmadaki sorgusu süren Özden İnam, ardından Adliye’ye sevk edilecek.