Vahşette korkunç detaylar! 'Çocuklar bana benzemiyor' diyerek...

Vahşette korkunç detaylar! 'Çocuklar bana benzemiyor' diyerek...

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Orhan Sokak'taki evde sabah saatlerinde Aslan Güleryüz aynı odada uyuyan oğulları Onur (20) ile Ahmet'e (24), ardından da diğer odadaki Orçun'a (18) çekiç ve bıçakla saldırdı. Çocuklardan 20 yaşındaki Onur ile 24 yaşındaki Ahmet Güleryüz hayatını kaybetti. Yaralı Orçun Güleryüz (22) ise ambulansla hastaneye kaldırıldı Baba Aslan Güleryüz olay sonrası kaçtı. Güleryüz bir süre sonra elinde bıçakla Kadıköy sahilinde gezerken yakalandı. Olay sırasında annenin evde olmadığı öğrenildi.

ANNE ŞİKAYETÇİ OLMUŞ: ŞİDDET, CİNSEL SALDIRI...

Kadıköy'de Üsküdar Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalananan Aslan Güleryüz hakkında eşi Songül Güleryüz'ün bu ayın başında şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu öğrenildi. 1 Ağustos'ta polise giden S.G'nin eşi tarafından dövüldüğü, yaralandığı ve cinsel istismara maruz kaldığı iddiasıyla şikayette bulunduğu, bunun üzerine gözaltına alınan Arslan G'nin çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldığı kaydedildi. Bu olay üzerine S.G'nin Manisa'daki akrabalarının yanına gittiği belirtildi.

ÇEKİÇ VE BIÇAKLA SALDIRMIŞ!

Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgusu yapılan şüpheli Arslan Güleyüz'ün eşi S.G. (46) ile 1994 yılında evlendiğini, evliliğine kendi ailesinin karşı olduğunu anlattığı öğrenildi. Cani babanın son 1,5 yıldır ailesi ve yakınları tarafından dile getirilen karısının kendisini aldattığı, çocuklarının kendisine benzemediği iddiaları sebebiyle eşi ile aralarının iyi olmadığını savunduğu iddia ediliyor. Güleryüz'ün 08.00 sıralarında önce aynı odada uyuyan oğulları Onur G. (20) ile Ahmet G'ye (24), ardından da diğer odadaki Orçun G'ye (18) çekiç ve bıçakla saldırdığını beyan ettiği aktarıldı.

"ÇOCUKLARI ÖLDÜRDÜM"

Olayın yaşandığı yerde ise savcı tarafından inceleme yapılırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından da çalışma gerçekleştirildi. Bu çalışmalar sürerken olay yerine gelen çocukların yakınları ise gözyaşlarını tutamadı. Olay yerine gelen dayı Hüsamettin Şahin, polise "Daha önce 50 defa şikayette bulunduk. Öldükten sonra mı geliyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. İncelemelerin ardından cenazeler olay yerinden kaldırılarak Adli Tıp morguna gönderilirken, ölen çocukların yakınları da basın mensuplarına konuştu. Aslan Güleryüz'ün daha önce de eşine şiddet uyguladığını belirten Hüsamettin Şahin, cep telefonundan ablasının gördüğü şiddet sonrası çekilmiş fotoğrafını gösterdi. Yaptıkları şikayetin ardından önlem alınmadığını belirten Hüsamettin Şahin, yaşananlara tepki gösterdi. Çocukların bir başka yakını ise baba Güleryüz'ün çocuklarını öldürdükten sonra eşini arayarak, "Çocukları öldürdüm" dediğini iddia etti.