Vali Ali İhsan Su Nüfus Müdürlüğünü Gezdi

Vali Ali İhsan Su Nüfus Müdürlüğünü Gezdi

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Düzce Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğünün modern bir yapıya kavuşturulduğunu ve alt yapısının 50 yılık ihtiyacı karşılayacağını söyledi.
Vali Ali İhsan Su, kurumları denetliyor. Düzce Nüfus ve Vatandaşlık İl Müdürlüğüne giden Vali Su, ilk olarak arşivleme odasını gezdi. İl Müdürü Ahmet Nuri Oğuz, burada arşivlerin düzenli bir şekilde tutunduğu ve 50 yıllık ihtiyacı karşılayabilecek şekilde alt yapının oluştuğunu söyledi.
Ardından Vali Su, gelen vatandaşlara nasıl hizmet verildiğini inceledi. İl Müdürü Oğuz burada da vatandaşların sıra fişi alarak oturduğu yerde kendisine sıranın gelmesini beklediğini aktardı.
Vali Su basına yaptığı açıklamada ise “2014 yılı içerisinde 150 binin üzerinde işlem gerçekleştirildi. Nüfus Müdürlüğü modern bir ortamda hizmet veriyor. Compact arşiv sistemi var. Nüfus Müdürlüğünün 50 yıllık ihtiyacını karşılayabilecek bir sistem oluşturulmuş. Ayrıca banko sisteminden masa sistemine geçilmiş. Böylece Nüfus Müdürlüğü çalışanları vatandaşlara daha sağlıklı hizmet verebiliyor. Elektronik sıra sistemi uygulanıyor. Buda çok ideal bir uygulama. İnsanlar saatlerce ayakta sıra beklemek yerine oturdukları yerden sayaçlardan sıralarını takip edebiliyorlar” dedi.
Açıklamaların ardından Vali Su müdürlükte başarılı personele belge verdi. Vali Su sonrasında ise hizmet alan vatandaşlarla sohbet etti. Ve hizmetten memnun olup olmadıklarını sordu. Vatandaşlar ise memnun olduklarını aktardılar.