Vali Büyük, Pozantı’da...

Vali Büyük, Pozantı’da...

Görevine yeni başlayan Pozantı İlçe Kaymakamı Bilal Özkan’ı ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, Adana’nın hak ettiği ölçüde gelişip, kalkınmasına ve vatandaşın sorunlarının çözümüne yönelik mesajlar verdi.
Vali Mustafa Büyük, görevine yeni başlayan Pozantı İlçe Kaymakamı Bilal Özkan’a hayırlı olsun temennisinde bulunmak üzere gittiği Pozantı’da vatandaşlarla bir araya geldi ve çeşitli incelemelerde bulundu.
İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ünsal Bulut, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette ilk olarak Pozantı İlçe Kaymakamı Bilal Özkan’ı makamında ziyaret eden Vali Büyük, ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunduğu Kaymakam Özkan’a, yeni görevinde başarılar diledi. Pozantı Kaymakamı Bilal Özkan ise konuşmasında, ilçenin sorunlarının çözümü için ellerinden gelen gayreti göstermeye hazır olduklarını söyledi ve ziyaretinden dolayı Vali Büyük’e teşekkür etti.
"DAİMA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ"
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile odalar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin hazır bulunduğu ziyarette ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Büyük, Adana’nın tüm ilçeleri ile birlikte kalkınması amacıyla, kamu kurum ve kuruluşları olarak yerel yönetimler ile daima işbirliği içinde olacaklarını bir kez daha vurguladı. Vali Büyük, “Yerel yöneticilerimize, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimize ve vatandaşlarımıza kapımız daima açık. Vatandaşın bizlere ilettikleri sorunları çözümlemek, dile getirilen talepleri imkanlar ölçüsünde yerine getirmek bizlerin asli görevidir” dedi.
Vali Mustafa Büyük, Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulunan Vali Mustafa Büyük, ilçe merkezindeki gezi ve ziyaretleri boyunca, kendisine iletilen talep ve beklentileri dinledi. Temasları sırasında yaptığı değerlendirmede, Adana’nın tüm ilçelerinin ayrı ayrı doğal, ekonomik, tarihi ve kültürel zenginliği bünyesinde barındırdığına dikkat çeken Vali Mustafa Büyük, “İlçelerimizin gelişip kalkınmasının yolu, sahip oldukları potansiyelin layıkıyla değerlendirilmesinden geçiyor. Gittiğimiz tüm ilçelerimizde gördüğümüz farklı zenginlikleri hak ettiği ölçüde değerlendirmek amaç ve hedefinde kararlılıkla ilerleyeceğiz” dedi.
MESLEK YÜKSEK OKULU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
Vali Mustafa Büyük, esnaf ve vatandaşları ziyaretinin ardından, Çukurova Üniversitesi Pozantı Meslek Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulundu. Öğrencilerle bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektiren Vali Büyük, Pozantı Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dilek Say’dan okul hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Vali Büyük, ziyaret ve gezi incelemelerinin ardından Pozantı’dan ayrıldı.