Vali Çakacak, Mersin İdmanyurdu’lu Futbolcular İle Yemekte Buluştu

Vali Çakacak, Mersin İdmanyurdu’lu Futbolcular İle Yemekte Buluştu

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, moral yemeğinde Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü yöneticileri, futbolcuları ve teknik ekibiyle bir araya geldi.
Bir restoranda düzenlenen yemeğe Vali Çakacak’ın yanı sıra Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Onursal Başkan Hamit İzol, Başkan Vekili Senan İdin, Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile yardımcıları ve futbolcular katılırken, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar’da hazır bulundu. Mersin İdmanyurdu’nun Mersin’i Spor Toto Süper Lig’de başarıyla temsil ettiğini dile getiren Çakacak, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı’dan kulüple ilgili bilgi aldı. Bursaspor maçında ilk kez takımı izlediğini belirten Çakacak, zorlu Trabzonspor maçı öncesi Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularına başarı diledi. Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunun altını çizen Çakacak, "Mersin her inançtan her kültürden insanın kardeşçe bir arada yaşadığı bir hoşgörü kentidir. Allah Mersin’e birçok güzelliği ve zenginliği nasip etmiş. Mersin İdmanyurdu da bu zenginliklerden biri. Yakalanan başarılı çıkışın devam ettirilmesi en büyük dileğimiz. Şehrin yöneticileri olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Mersin İdmanyurdu’nun seveni ve taraftarı çok fazla. Bizler de buna dahil olduk. Dileğimiz kulübümüzün kalıcı başarılara imza atması ve Spor Toto Süper Lig’de üst sıralarda yer alarak ilimizi Avrupa Kupaları’nda temsil etmesidir" diye konuştu.
Başkan Ali Kahramanlı ise Çakacak’ın Mersin İdmanyurdu’na desteklerini esirgemeyeceğinden emin olduklarını dile getirdi. Konuşmaların ardından Başkan Kahramanlı, Vali Çakacak’a kulüp rozeti taktı.