Vali Çakacak’a Ziyaretler Sürüyor

Vali Çakacak’a Ziyaretler Sürüyor

Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ın göreve başlamasının ardından ‘hoş geldin’ ziyaretleri devam ediyor.
Vali Çakacak, bu kapsamda, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök ile makamında bir araya geldi. Milletvekili Gök, ziyaretinde Vali Çakacak’a yeni görevinin hayırlı, uğurlu olmasını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çakacak da Gök’e teşekkür etti.
Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen de Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Çakacak’ı ziyaret etti. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Antmen, Çakacak’a hayırlı olsun dileklerini sundu ve tebriklerini ileterek bir plaket takdim etti.
Devlet Su İşleri (DSİ) Adana Bölge Müdürü Nevzat Aksu da Vali Çakacak’a ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulunanlar arasında yer aldı. Aksu, Çakacak’a Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi verirken, Çakacak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Çakacak’ın bir diğer ziyaretçi grubu ise Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Yönetim Kurulu üyeleri oldu. Çakacak’a hayırlı olsun dileklerini ileten Tekli, MTOSB ile ilgili bilgi de verdi.
Orman Bölge Müdürü Abit Baca ile makam kabullerine devam eden Çakacak, Baca’dan Orman Bölge Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgi aldı ve Baca’nın hayırlı olsun dileklerini kabul etti. Baca, Çakacak’a içerisinde orman ürünleri bulunan bir sepet hediye etti.
Türkiye Özel Sporcular Deplasmanlı Futbol Ligi’nde Mersin’i temsil eden özel sporcular da Çankaya İş Okulu Müdürü Nizamettin Kürem ve okul idarecileri eşliğinde Vali Çakacak’ı ziyaret etti. Ziyaretten büyük sevinç duyduğunu ifade eden Çakacak, özel sporcularla yakından ilgilenerek, onlarla bol bol sohbet etti. Kulüp çalışmaları hakkında Çakacak’a bilgi aktaran Çankaya Spor Kulübü Dernek Başkanı İhsan Hekim, spor kulübünün iki yıldır Sosyal Destek Projeleri kapsamında Valilikçe desteklendiğini belirterek, Vali Çakacak’a teşekkür etti.