Vali Dalmaz’dan, Gtb’ye Veda Ziyareti

Vali Dalmaz’dan, Gtb’ye Veda Ziyareti

Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Meclis Başkanı Selami Memiş’e veda ziyaretinde bulundu.
Ülkelerindeki iç savaş nedeniyle Türkiye’ye sığınan Suriyeli mültecilerin koordinasyonundan sorumlu Vali Veysel Dalmaz, veda ziyaretleri kapsamında GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve GTB Meclis Başkanı Selami Memiş’le bir araya geldi.
2012 yılında Başbakanlık Genelgesi ile Koordinatör Vali olarak atanan Dalmaz, 2.5 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrılarak Ankara’ya döneceğini ifade etti.Suriyelilere kucak açan Gazianteplilerin tarihi bir görevi üstlendiğini belirten Vali Veysel Dalmaz,” Zor durumda kalan komşularına sadece sınırlarını değil, aynı zamanda yüreklerini de açan Gazikentliler, örnek bir sevgi ve hoşgörü anlayışı gösterdiler ”dedi.
GTB Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise, Suriyelilere yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiren Vali Veysel Dalmaz’a, görev süresince verdiği tüm hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni çalışma hayatında başarılar diledi.
Vali Dalmaz’ın ziyaretinde, GTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tabur ve GTB Yönetim Kurulu Üyesi Karaca Türkmen’de hazır bulundular.