Vali Günaydın’dan Kazazedelere Ziyaret

Vali Günaydın’dan Kazazedelere Ziyaret

Vali Şehmus Günaydın, ambulans kazasında yaralanan personeli ve hastayı ziyaret etti.
Vali Günaydın, bugün sabah saatlerinde Hanönü ilçesinden il merkezine sevki yapılan bir hastayı taşıyan ambulansın kaza yapması sonrası yaralanan sağlık personellerini ve kazazedeyi ziyaret etti.
Hastaneye gelerek görevlilerden sağlık personelleri ve kazazede hakkında bilgi alan Vali Günaydın, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hastaneden ayrıldı.
Yaralılar hakkında bilgi veren Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, kazanın saat 04.15’te Kastamonu’nun girişinde meydana geldiğini belirterek, şunları kaydetti: “Hanönü’nde görev yapan sağlık hizmetleri ekibimiz, bir hastayı il merkezine getirirken Kastamonu girişinde kaza yaptı. Kaza neticesinde ambulansta görevli Aslıhan Yazıcıoğlu (32) isimli ATT’miz, şu anda üçüncü seviye yoğun bakıma alındı. Beyin kanamasından dolayı takip edilmektedir. Merve Gedik isimli ATT’mizde, kalçasının kırıl olmasından dolayı müdahalesi yapıldı, serviste takibe alındı. Taşıdığımız Mustafa Ata isimle hastamızda, kendisinde herhangi bir problem yoktur. Bir iki yerinde kırığı var. Bunlara da gerekli müdahaleler yapılmıştır. Şoförümüzün ise, genel durumu iyidir. Ben, kazaya karışan tüm arkadaşlarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Yapılması gereken tüm işlemler, hastane yönetimimiz tarafından yapılmıştır. Bizler tarafından da takip edilmektedir. Kendilerine gereken müdahaleler yapılmaktadır. İnşallah bundan sonra bu tür hiçbir kaza meydana gelmez” dedi.
Emniyet güçlerinin kaza ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirten Öztürk, yaralılara geçmiş olsun dileklerinden bulundu.