Vali Huzur Evi Ve Sevgi Evlerini Gezdi

Vali Huzur Evi Ve Sevgi Evlerini Gezdi

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Hamidiye Sevgi Evi ve Kalıcı Konutlar Huzurevi inşaatlarında incelemelerde bulundu. Vali Su, özel konforlu, dubleks Sevgi Evlerinde 40 çocuğa en güzel imkanların sunulacağını söyledi.
Çevre düzenlemesi devam eden Huzurevinde yaşlılarla sohbet eden Vali Su, modern binada 48 kişiye hizmet verileceğini belirtti.
Vali Ali İhsan Su, Sevgi Evleri ve Huzurevi inşaatlarını inceledi. Su, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen ve Düzce’de çok önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan Hamidiye Sevgi evleri inşaatında yaptığı incelemede çocuklara her türlü güzel imkanı sağlayacaklarını söyledi.
Yeni binaların özel bir konsepte sahip olduğuna dikkat çeken Vali Su “Bizim yetiştirme yurdumuz mevcut ama artık yetiştirme yurtlarından daha özel, konforlu, daha güzel mekanlara çocuklarımızı geçiriyoruz. Burası da yeni konseptle, koğuş sistemi olmayan ve dubleks evlerden oluşan yeni bir anlayışla oluşturduğumuz ve geliştirilen bir kompleks olacak” dedi.
Bakıma muhtaç 40 çocuğun barındırılacağını kaydeden Su “13-18 yaş arası 40 yavrumuzu burada barındıracağız. Onlar için her türlü güzel imkanı da sağlamış olacağız. Hem sosyal donatı alanları, hem çevre düzenlemesi, hem içteki yapılan güzel etkinlik salonları ile çocuklarımız için en güzel imkanı sunmuş olacağız. Çünkü onlar bize emanettir. Onların vatanımız, ülkemiz, milletimiz için hayırlı bir evlat olarak yetişmesi bizim için çok önemli. En güzel imkanları onlara sunmuş olacağız” dedi. İnşaatın en kısa sürede bitirilerek çocukların hizmetine sunulmasını temenni etti.
Düzce Valisi Ali İhsan Su, daha sonra Kalıcı Konutlar Bölgesinde inşaatı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden Huzurevini inceleyerek yaşlılarla sohbet etti.
48 yaşlının kalabileceği huzurevinde yaşlıların ziyaret eden Vali Su, hizmet sözü verdi. Vali Su, burada yaşlı misafirlere “Çevre düzenlemesi yapılanca burası daha güzel olacak. Sizler gençliğinizde bu vatana hizmet ettiniz. Bizde şimdi size hizmet edeceğiz. Düzce’ye modern bir huzurevi kazandırıldı” diye konuştu.
Huzurevinin mefruşatının Sancaklar Mobilya tarafından yapıldığı belirtilirken, hazırlıklarının tamamlanmasının ardından binaya Sancaklar’ın isminin verileceği ifade edildi.