Vali Kamçı’dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Vali Kamçı’dan Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

Vali Süleyman Kamçı, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman’ı ziyaret ederek, bir süre cemiyet üyeleri ile sohbet etti.
Ziyarette konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, ziyaret için teşekkür ederek, cemiyetin 1989 yılında kurulduğunu belirterek, bu son 25 yıl içinde Malatya’da görev yapan çok sayıda valinin, Malatya valiliklerinin ardından önemli görevlerde bulunarak ülke için önemli hizmetler verdiklerini kaydetti. Karaduman, “Biz Türkiye Cumhuriyeti Devletine çok teşekkür ediyoruz. Malatya valiler açısında çok şanslı” dedi.
Vali Süleyman Kamçı, “Malatya bildiğimiz bir şehir, Doğu Anadolu’nun en iyi şehri. Burada kalkınma hamlesi içerisinde olan, gelişmekte olan bir ilimiz. İnşallah ekonomik yönden kalkınmasını da kısa sürede daha hızlandırır ve tamamlar. Malatya’da birinci önceliğimiz ekonomik kalkınmayı hızlandırmak. Vatandaşımızın önüne açmak. Vatandaşımızın, esnafımızın, sanayicimizin önünde engel olduğunda, o engeli aşma becerisini, aşma çalışmasını yapabilirsek o bizim için mutluluk kaynağı olur ve İnşallah bunu da sağlarız. Eğitim ve öğretimde Malatya’mızın hak ettiği yerde olmadığına inanıyorum. Projelerimiz var, eski arkadaşlarımızın devam ettirdiği projeleri aynen sürdürüyoruz. Buna ek olarak bazı proje ve düşüncelerimiz var. Eğitim konusunda da Mlaatya’mızı belirli bir yere getireceğiz” diye konuştu.