Vali Nayir, Üniversiteli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Vali Nayir, Üniversiteli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde eğitim gören ve Kredi Yurtlar Kurumunda kalan kız öğrencileri eşi Münevver Nayir ile birlikte ziyaret etti.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Vali Nayir, Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrenci sayısının 600 den, bin 200’e ulaştığını söyledi. Nayır, "Üniversite hayatı, hayatımızın önemli parçalarından biri. Birçoğunuz ailelerinizden ilk defa ayrıldınız. Ama sorumluluk duygusunun gelişmesi için bu lazım. İlimiz emsali olan üniversitelerle kıyasladığında çok iyi bir yerde. Kendinizi bu yönden şanslı sayabilirsiniz. 7 yıllık bir üniversite olmasına rağmen kampüsünüzle, okullarınızla ve öğretim kadronuzla iyi bir yerdesiniz" dedi.
Bilecik’in bir huzur şehri olduğunu, huzurun bir parçasının da öğrenciler olduğunu vurgulayan Vali Nayir, şöyle konuştu:
"Eğer Bilecik’te huzur varsa, bunda üniversiteli öğrencilerimizin de payı olduğuna yürekten inanıyoruz. Aileleriniz sizleri Şeyh Edebalı Üniversitesine emanet etti, Kredi Yurtlar Kurumuna emanet etti ve Bilecik’imize emanet etti. Sizlerin huzuru, güvenliği ve başarısı bizler için önemli. Sizler bizlere emanetsiniz. Geleceğimiz sizlere bağlı."
Ayrıca öğrencilerin sorunlarını da dinleyen Vali Nayir, bu tür toplantıları aralıklarla yapacaklarını söyledi.
Vali Nayir eşi ile birlikte daha sonra, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Eskişehir Bölge Müdürü Eyüp Erkut, Bilecik Yurt Müdürü Selahattin Bulmuş ve eşi Münevver Bulmuş ile birlikte yemekhanede bir araya geldi.