Vali Öztürk’den Veda

Vali Öztürk’den Veda

Yeni valiler ve müsteşarlar kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına atanan Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Antalyalılara veda etti.
Antalya’nın çok güzel bir il olduğunu, göreve geldiği günden itibaren dolu dolu bir 16 ay geçirdiğini belirten Vali Sebahattin Öztürk, "Çoluk çocuğumuzla birlikte Antalyalılarla 16 ay geçirdik. Tam alışmıştım ama böyle bir görev gelince hayır diyecek durumumuz yoktu. Bizi bu göreve layık görenlere teşekkür ediyoruz. Antalyalılara sevgilerimi sunuyorum. Hizmetin en güzeline layıklar" dedi.
Görev yaptığı süre içinde Antalya’nın zaman zaman sorunları olduğunu ve o sorunların da çözüldüğünü belirten Vali Öztürk, Expo 2016’nın Antalya’nın en büyük projesi olduğunu bildirdi. Expo 2016’nın başarılı şekilde biteceğine inandığını kaydeden Vali Öztürk, Antalya Valisi olarak atanan Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Muammer Türker’e de başarılar dileyerek, "Kendisini tebrik ediyorum. Güzel bir ile geliyor" dedi.
Valiler Kararnamesi, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunduğu yeni valiler ve müsteşarlar kararnamesine göre, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığına atanırken, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Muammer Türker de Antalya’ya vali olarak atandı.