Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Samsun

Vali Şahin’den Şampiyonlara Ödül

Amatör Spor Haftası dolayısıyla uluslararası müsabakalarda dereceye giren Samsunlu sporcular, Vali İbrahim Şahin tarafından ödüllendirildi.Türkiye ve dünya dereceleri elde eden sporcular, antrenör ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü...

Yayınlanma:

Amatör Spor Haftası dolayısıyla uluslararası müsabakalarda dereceye giren Samsunlu sporcular, Vali İbrahim Şahin tarafından ödüllendirildi.
Türkiye ve dünya dereceleri elde eden sporcular, antrenör ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yöneticileri ile birlikte Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret ettiler.
Vali Şahin ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizler Samsun’da sizler gibi sporcularımızın sayısının artırılması konusunda ciddi bir çaba içerisinde olacağız. Bu kadar güzel ve kaliteli spor tesislerinin olduğu Samsun’da spor yapan ve sporla uğraşan insanlarımızın sayısını artıracağız. Gençlik ve Spor Bakanımızın Samsunlu olmasından dolayı spor alanında daha çok gayret göstermeliyiz. Sayın Bakanımızın kendi bakanlığında sesinin daha gür çıkması için Samsunlu sporcuların gerek ulusal, gerekse uluslararası spor organizasyonlarında bireysel ve takım halinde katıldıkları müsabakalarda başarılı olmaları gerekir. Onun için bizler Samsun’da üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Bu konuda var olan, aksayan sorunları bir an evvel çözeceğiz. Yolunda ve düzgün devam eden işlere de katkıda bulunacağız. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı bizler görev yaptığımız süre içerisinde daha ileriye taşıyacağız. Bunu da hep beraber el birliği ile yapacağız. Şu anda ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı olup dereceye giren sporcularımıza Gençlik ve Spor Bakanlığımız çok güzel teşvikler veriyor. Maddi imkanlar sağlıyor. Sizlerin katıldığı müsabakalardan Samsun’a madalya ile dönmeniz çok güzel ve gurur verici. Bu başarılarınız kuşkusuz diğer gençlerimize de örnek oluyor. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.
Vali Şahin konuşmasının ardından sporcularla bir süre sohbet etti ve katıldıkları şampiyonalar ve yapmış oldukları dereceler konusunda bilgi aldı.
Vali İbrahim Şahin ziyaretin sonunda İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası’nda 55 kiloda Dünya Şampiyonu olan Tunahan Keleş’e, 120 kiloda Dünya Şampiyonu olan Soner Bektaş’a, Genç Bayanlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda dereceye giren Nermin Islık’a ve Dünya Veteranlar Judo Şampiyonası’nda dereceye giren Mustafa Balcı’ya cumhuriyet altını hediye etti.
Ziyarette ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve sporcuların antrenörleri hazır bulundu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler