Vali Tapsız, Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Tapsız, Devlet Hastanesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Süleyman Tapsız, geçen hafta çatısı yanan yoğun bakım ünitesi, doğumhane ve ameliyathane zarar gördüğü için kapatılan Kilis Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Kilis Devlet Hastanesi çatısının onarımı ve izolasyon çalışmaları esnasında, 2 Eylül 2014 Salı günü saat 16:00 sularında meydana gelen yangın sonrası, Devlet Hastanesi’nin en kısa sürede normal şekilde hizmet verebilmesi için talimat veren Vali Süleyman Tapsız, hastane yönetimi ve çalışanlarının yangından bir gün sonra hastaneye hasta kabul eder hale getirmelerinden dolayı teşekkür etti.
Kilis Devlet Hastanesinde meydana gelen yangına anında müdahale edilerek büyümesinin önlendiğini ifade eden Vali Süleyman Tapsız, çatıda yangın çıktığı anda hastane yönetimi, çalışanlar insanüstü gayret sarf ederek yaralanma ve ölüm olaylarının önüne geçtiğini, hastane yönetimi ve çalışanların hastaların tahliye ve nakil işlemlerini hızlı ve profesyonelce yerine getirdiklerini vurguladı.
Vali Süleyman Tapsız ayrıca Kilis Belediyesi, AFAD ve Orman İşletmesi İtfaiye ekiplerinin yangına anında ve yerinde müdahale etmesi ve yangını büyümeden söndürmeleri dolayısıyla da teşekkür etti.
Hastaneyi gezerek yetkililerden bilgi alan Vali Süleyman Tapsız, hastalarla da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ardından Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Yemliha Aksoy, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Emin Arslan, Hastane Genel Sekreteri Opr. Dr. Halil İbrahim Topatan ve Hastane Başhekimi Opr. Erşan Öztin’le bir toplantı yaptı.