Vali Turhan’dan Veda Mesajı

Vali Turhan’dan Veda Mesajı

Valiler Kararnamesi ile merkeze atanan Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, valiliğin internet sitesi üzerinden bir veda mesajı yayınladı.
Merkeze atanan Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, bir veda mesajı yayınladı. 2 yıl boyunca Balıkesirlilere hizmet için çalıştığını kaydeden Vali Turhan, "Son Valiler Kararnamesiyle Merkez Valiliğine atanmam nedeniyle Balıkesir Valiliği görevimden ayrılıyorum. Balıkesir Valisi olarak iki yıllık görev sürem içinde görevimi büyük bir onur ve gururla yürüttüm. Siz değerli Balıkesirlilere hakkıyla hizmet etmenin kıvancıyla ayrılıyorum. Valiliğim süresine; çözüm odaklı çalışmak, hep bir adım ilerisini planlayarak projeler üretmek, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde sevgi, hoşgörü, tarafsızlık ve eşitliği hizmetimizin şiarı sayarak Balıkesirli hemşehrilerime hizmet götürme arzu ve isteğiyle çalıştım" dedi.
Balıkesililerden helallik isteyen Vali Turhan, "Eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, kültüre, sanata, spora, ulaşıma, kentin tanıtımına kadar her alanda ilimizin daha iyi yerlerde olması için ekip arkadaşlarımızla birlikte canı gönülden çalıştık. Birlikte mesai yaptığımız, Balıkesir’i ileriye taşıma adına çaba gösterdiğimiz tüm çalışma arkadaşlarıma, meslek kuruluşları ve sivil toplum örgütü yönetici ve üyelerine, bizlerle birlikte fedakarca koşturan basınımızın değerli mensuplarına teşekkür ederim. Balıkesir’de hoş bir seda bırakmış olma temennisiyle; tüm vatandaşlarımıza varsa hakkımı helal ediyor, onlardan da bana olan haklarını helal etmelerini istirham ediyorum" şeklinde konuştu.