Valilik Projelerine Destek Olan Sponsorlara Teşekkür Belgesi Verildi

Valilik Projelerine Destek Olan Sponsorlara Teşekkür Belgesi Verildi

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Manisa Valiliği İl Sosyal ve Etüt Proje Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen "İftar Vakti Kardeşlik Vakti" ve “Motosikletliler İçin Güvenli Sürüş” projelerine destek olan hayırsever ve işadamlarına teşekkür belgesi verdi.
Valilik Makamında düzenlenen törende projelerine katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür eden Vali Bektaş, iftar yemeklerine devam edip etmeme konusunda değerlendirme yaptıklarını, belediyelerle yaptıkları görüşmede ‘sizler de yapın bizler de yapalım’ şeklinde görüş belirtildiğini bildirdi. Vali Bektaş, iftar yemeklerinin genellikle ihtiyaç sahiplerinin yoğun bulunduğu değişik mahallelerde verildiğini belirterek yemeğe herkesin davetli olduğunu ifade etti. Vatandaşlarla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu kaydeden Vali Bektaş, iftarın ardından mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek sorunlarını öğrenme fırsatı bulduklarını söyledi.
Vali Bektaş şunları söyledi:
“Ramazanda bir şey gözlemledim. İftarlarımızın bir güzelliği her gittiğimiz yerde o günkü sponsor kimse oradan bir iki arkadaş oluyor. Her gün yeni simalar, o köy ve o mahallenin ahalisi oluyor. Ben lüks otellerde iftar yapmaktansa burada iftar yapmayı daha uygun gördüm. Dolayısıyla bu Ramazanda mutlu oldum. Orada bulunmak, onlarla o havayı teneffüs etmek doğrusu benim de çok hoşuma gitti. Sırf bunun için bile olsa ben devam etmesinden yanayım.”
Vali Bektaş’ın, iftar yemeklerinin önümüzdeki yıllarda da sürdürülmesi hakkında görüşlerini sorması üzerine projeye katkı koyan sponsorlar, projede yer almaktan mutlu olduklarını belirterek projenin sürmesinin yararlı olacağına inandıklarını söylediler.
Vali Bektaş, “Motosikletliler İçin Güvenli Sürüş” projesinin de önemine dikkat çekerek projeye destek verenlere ve sponsor olanlara da teşekkür etti. Vali Bektaş, “Motor kullanıcıların daha dikkatli olacaklarına inanıyorum” dedi.
Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf Enli de konuşmasında projenin uygulanmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Enli, son zamanlarda motosikletli trafik kazalarının yüzde 8’den sıfıra yaklaştığını görmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Vali Bektaş her iki projeye destek olan hayırsever ve işadamlarına teşekkür belgelerini verdi.