Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Gaziantep

Vatandaşımızın Acısını Paylaşıyoruz

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren taziye evi, çadır ekibi ve manevi destek ekibi ile vatandaşların sadece iyi günlerinde değil acılı günlerinde de onların yanında olarak acılı ailelere yardımcı oluyor.Başkan Tahmazoğlu’nun başsağlığı...

Yayınlanma:

Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren taziye evi, çadır ekibi ve manevi destek ekibi ile vatandaşların sadece iyi günlerinde değil acılı günlerinde de onların yanında olarak acılı ailelere yardımcı oluyor.
Başkan Tahmazoğlu’nun başsağlığı dileklerinin iletildiği taziye evi ve taziye çadırlarında ailelere Şahinbey Belediyesi olarak yanlarında olduklarını hissettiriyor ayrıca taziye evi, taziye çadırı, masa, sandalye, yemek, semaver, çay, şeker, masa örtüsü, ses sistemi ve diğer malzemelerle birlikte taziye evine giden görevlilerimizin yanında taziyede Kur’an okumak, dua etmek ve acılı aileye manevi destek olunması amacıyla bir ekip bulunuyor. Şahinbey Belediyesi, şimdiye kadar kurduğu yaklaşık 12 bin taziye çadırları ile cenaze sahiplerine büyük hizmet sağladı. Sağlanan bu hizmetten memnun kalan vatandaşlar Şahinbey Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.
“VATANDAŞIMIZI ACI GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”
Her zaman halkla iç içe olduklarını belirten Başkan Tahmazoğlu, “Vatandaşımızın sadece iyi günlerinde değil kötü günlerinde de yanlarında olabilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Belediye olarak kurduğumuz taziye evlerimiz ve 12 bin taziye çadırı ile halkımıza hizmet ettik ve bundan sonra da bu taziye çadırlarını arttırarak tüm cenaze sahibi vatandaşlara ulaşarak onlara yardımcı olmaya çalışacağız’’ dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler