"Vatandaşlarımızın mağduriyeti bitmiş olacak"

"Vatandaşlarımızın mağduriyeti bitmiş olacak"

Binali Yıldırım açıklamalarından satır başları:

Her Ramazan'ın sonu bayramdır. Ramazan'dan sonra bayramı idrak edeceğiz.

Malum cumhur ittifakına devam ediyoruz. Sayın Bahçeli İstanbul’da kampanyasını, faaliyetlerini sürdürecek biz de aynı şekilde bazı ortak programları gerçekleştireceğiz. 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde oradan yasak geçişlerle ilgili hayli cezalar oluşmuştu. Bu cezalar yapılan bir düzenlemeyle kaldırılmıştı. Ondan sonraki uygulamalarda da yine bazı yanlış anlaşılmalardan dolayı yine cezalar kesilmeye başlamış. Birinci sınıf araçlar; Doblo ve benzeri hariç diye UKOME kararı olduğu için ceza yazılmaya başlanmış... Bu kararı da konuştuk İBB ile düzeltiyorlar, inşallah bundan böyle birinci sınıfa giren taksi, doblo benzer araçlar olsun herhangi bir şekilde cezalı geçiş sayılmayacak. Böylece vatandaşlarımızın mağduriyeti bitmiş olacak. İBB, Pazartesi toplantısında yine İstanbul'u ilgilendiren AK Parti grubunun önerileri var, onları görüşecek.

Geniş gerekçeli kararı YSK henüz yayınlanmadı. Şu kadarını bilmenizi isterim. Sadece kanuna uygun olmayan sandık başkanları değil, aynı zamanda bu sandıklarda sonucu değiştirecek usulsüzlükler yapılmış. 123 seçim sayım sonuç tutanağı toplam 42 bin oya tekabül ediyor. 42 bin oy sağlıklı kayıtlara geçmemiş. İki aday arasındaki farkın iki katından fazla...