Vedat Şahin ve koruması son yolculuğuna uğurlandı

Vedat Şahin ve koruması son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Şişli'de uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybeden Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal'ın cenaze namazları, Samsun'un Bafra ilçesindeki Mevlana Camii'nde kılındı.

Cenaze namazına çok sayıda kişi katılırken, aralarında Sedat Peker, Sami Hoştan, Nejat Ergin ve Menderes Kutlu'nun da bulunduğu bir çok ünlü isim cenazeye çelenk gönderdi.



AĞITLARLA KARŞILANDI

İstanbul Nişantaşı'nda uğradığı silahlı saldırıda korumasıyla birlikte hayatını kaybeden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal'ın cenazesi, özel uçakla memleketi Samsun Çarşamba Havalimanına getirildi.






200 ARAÇLIK KONVOY

Burada yaklaşık 200 araçlık konvoyla alınan cenazeler Bafra ilçesinde Kavakpınar Mahallesi'ndeki Vedat Şahin'in baba ocağı evine getirildi. Cenazelerin evin yanına gelmesi ile birlikte ağıtlar yakılmaya başlandı. Cenaze aracından ilk başta Vedat Şahin'in tabutu indirildi. Cenazeye Türkiye'nin çeşitli yerlerinden ve Bafra'dan gelenler büyük kalabalık oluşturdu.

HER ŞEY 20 SANİYEDE OLDU

Nişantaşı Valikonağı Caddesi üzerinde dün gece yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile Ferdi Topal adlı adamının öldürüldüğü kalaşnikoflu saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.