Veysel Sarı’dan Süper Kupa Değerlendirmesi

Veysel Sarı’dan Süper Kupa Değerlendirmesi

Galatasaraylı futbolcu Veysel Sarı, 25 Haziran’da oynanacak olan Süper Kupa maçı için, “Ortada bir kupa var ve sonucu bellidir” dedi.
Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki GS Store mağazasında basın mensuplarının karşısına geçen sarı-kırmızılı oyuncu Veysel Sarı, hem gündeme dair hem de yeni sezon hakkındaki soruları cevaplandırdı.
“SEZON SONUNDA GÜLEN TARAF OLMAK İSTİYORUZ”
Galatasaraylı futbolcu Veysel Sarı, yeni sezon değerlendirmesiyle başladığı konuşmasında, “Bu sezon bizim adımıza çok önemli. 4. yıldız için mücadele edeceğiz. Fenerbahçe - Galatasaray rekabetiyle birlikte bu mücadele daha da güzel olacak. Çalışmalarımız yoğun ve güzel geçiyor. Sezon sonunda gülen taraf olmak istiyoruz. Benim adıma da hazırlıklar iyi geçiyor. Çok çalışıp formanın hakkını vermek istiyorum. Şu anda takım olarak tam hazır değiliz. Ama çok çalışıp efor sarf ediyoruz. Daha zamanımız var. O zamana kadar da hazır hale geleceğimize inanıyorum” açıklamasını yaptı.
“4,5 SENE DE EMEK VERDİM”
Bir basın mensubunun, eski takımı Eskişehirspor’da yaşadığı sorunları hatırlatması üzerine Veysel, kendisinin Eskişehirspor’a değil sadece kişisel olarak belli kişilere kırgınlığı olduğunu ifade ederek, “Orada belli bir süre kadro dışı bırakıldım. Fakat 4,5 sene de emek verdim. Ben şu an Veysel isem Eskişehirspor sayesinde Veysel’im” şeklinde konuştu.
“TARIK YAKIN ARKADAŞIM”
Galatasaray’ın uzun süredir Eskişehirspor’dan transfer etmek için girişimlerini sürdürdüğü Tarık Çamdal’ın, kendisinin çok yakın arkadaşı olduğunu belirten genç futbolcu, “Onun elinden gelen bir şey yok. Transferi hakkında ise bir şey söyleyemem” yorumunda bulundu.
Galatasaraylı futbolcu Veysel Sarı, eski hocası Ersun Yanal’ın Fenerbahçe’den istifa etmesi hakkında sorulan bir şu yanıtı verdi:
“Ersun hoca bana sağ beki sevdiren hocadır. Kendisi iyi bir hocadır.”
Veysel, Türkiye’de sağ bek mevkiinde görev alan ve en beğendiği futbolcunun Fenerbahçeli Gökhan Gönül olduğunu söyledi.