Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Vicdansız sürücü köpeğe çarpıp kaçtı!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir aracın çarpıp kaçtığı sokak köpeği, vatandaşlar sayesinde hayata tutundu.

Yayınlanma:

Yaralı köpek, İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ndeki ilk müdahalesinin ardından Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nde ameliyat edilerek sağlığına kavuşturuldu.
Edinilen bilgiye göre, kara yolundan geçen sokak köpeğine bir araç çarptı. Sürücü durmayıp yoluna devam etti. Yol kenarında can çekişen 5 yaşındaki sokak köpeği, vatandaşlar tarafından fark edilerek İnegöl Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan talihsiz sokak köpeği, ardından Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne sevk edildi. Burada tahlilleri yapılan köpeğin sağ ön ayağında kırık olduğu tespit edildi. Hemen ameliyata alınan köpek, kırık olan ayağına platin takılarak tedavi edildi.
Operasyonu gerçekleştiren Op. Dr. Ayşe Yazıcı, “Müdürlüğümüze getirilen köpeğin yapılan radyografik muayenesinde humerus kemiğinde diafizer kırık olduğunu tespit ettik. İnegöl Belediyesi veteriner hekimleri ile birlikte yaptığımız operasyonda intramedullar pin fikzasyon tekniğiyle başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Fizik tedavi sonrasında yeniden bacağını kullanacak. Operasyonun ardından İnegöl Belediyesi yetkililerine teslim edilen köpeğimizin yeniden sağlığına kavuşması ve bir canı daha hayata döndürmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler