"Vizyon Belgesi" için kim ne dedi?

"Vizyon Belgesi" için kim ne dedi?
HAKK'IN İZNİYLE HALKIN DESTEĞİYLE

Şarkıcı İsmail YK, Başbakan Erdoğan tarafından davet edildiğini ifade ederek, ilk defa halk tarafından yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin devlete ve halka hayırlı olmasını diledi. İsmail YK, "Hakk'ın izniyle halkın desteğiyle hayırlı bir cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyorum" dedi.

YAPTIĞI İCRAATLAR ORTADA

Tanju Çolak, 3 ay önce AK Parti'den belediye başkan adayı olduğunu hatırlatarak, "Başbakanı çok seviyorum. Bugün de davet aldım. İcabet ettim. Bu vizyonu seyretmeye ve desteklemeye geldim" bilgisini verdi. Erdoğan'ın seçilmesi durumunda doğru bir Cumhurbaşkanı olacağını dile getiren Çolak, "İnandığım bir kişilik. En azından spordan gelmesi, sporcu olması beni çok daha cezbediyor. Yaptığı icraatlar da ortada. Keyif alıyor ve destekliyorum" şeklinde konuştu.

BURADA BULUNMAKTAN MUTLUYUZ

Haliç Kongre Merkezi'ndeki toplantıya davet edilen işçiler arasında yer alan Melih Şiviloğlu, İstanbul-İzmir Otoyolu'nda çalışan teknik personel olarak Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ firmasını temsilen toplantıya geldiklerini söyledi. İstanbul-İzmir Otoyol Projesi Körfez Geçiş Köprüsü'nün yapımının süratle devam ettiğini ifade eden Şiviloğlu, "Firmamızı temsilen 4 arkadaşımla geldik. Burada bulunmaktan mutluyuz" dedi.

ŞAHAN GÖKBAKAR, MUSTAFA SANDAL, RIDVAN DİLMEN

Toplantıya katılanlar arasında Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, TFF eski başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Zerrin Özer, Alişan, Ece Erken, Kutsi, Hander Yener, Rıdvan Dilmen, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Hülya Koçyiğit, Orhan Gencebay, Şahan Gökbakar, Mustafa Sandal, Metin Şentürk gibi ünlü isimler vardı.

ERDOĞAN TEK TEK TOKALAŞTI

Öte yandan Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi"ni açıklamak üzere Haliç Kongre Merkezi'ndeki salona, eşi Emine Erdoğan ile el ele geldi. AK Parti'nin seçim şarkısı "Dombra" eşliğinde konuklarını selamlayan Erdoğan, protokolün ön sıralarında oturanlarla tek tek tokalaştı.