VM Medical Park Bursa Hastanesi'nde meme kanseri farkındalık paneli

VM Medical Park Bursa Hastanesi'nde meme kanseri farkındalık paneli

VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Cerrahı Op.Dr.Turay Yazıcı,Psikiyatrist Uz.Dr.Ebru Öztepe Yavaşçı,Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrah Op.Dr.Derya Bingöl konukları her 8 kadından 1’i olan meme kanserinin tanısı ,tedavisi ve bu süreçteki sosyal ve psikolojik etkileri hakkında konukları bilgilendirdi.

Özellikle meme kanseri ile mücadele etmiş 4 kahraman kadının hikayeleri konuklara duygulu anlar yaşattı.Meme kanseri ile mücadelenin simgesi olan pembe kurdele ve pembe şallarla meme kanserinin farkındalık ve toplumsal bilinç düzeyine bir kez daha vurgu yapıldı.

VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Prof.Dr.Sedat Demir ‘’VM Medical Park Bursa Hastanesi’nin her konuda Güney Marmara’nın referans hastanesi olmasını hedefliyoruz.İleri teknolojik imkanlarımız ,uzman hekim kadromuz, ,ayrıcalıklı branşlarımız ile her zaman toplumu bilinçlendirecek sosyal sorumluluk projelerinde Sivil Toplum Örgütleri ile omuz omuza olacağız. Kurumsal sorumluluğumuzun bizlerde farkındayız bu konuda üzerimize düşenleri her zaman yapmaya hazırız.’’ dedi.