VM Medical Park Yıldırımlı çocukların sünnet heyecanına ortak oldu

VM Medical Park Yıldırımlı çocukların sünnet heyecanına ortak oldu

Yıldırım Belediyesi’nin düzenlediği toplu sünnet şöleninde 700 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Yıldırım Belediyesi ve VM Medical Park Bursa Hastanesi ortak sosyal sorumluluk projesi olan 'Geleneksel Sünnet Şöleni' 26 Ağustos Cuma akşamı Yıldırım Spor Kompleksi'nde gerçekleştirildi
VM Medical Park Genel Müdürü Prof.Dr.Sedat DEMİR ve Başhekimi Yrd.Doç.Dr.Nureddin VURGUN bu etkinlikte YIldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı EDEBALİ'yi yalnız bırakmadı.Yıldırım Belediye Başkanı Sayın Edebali,500 çocuğun sünnetini gerçekleştiren VM Medical Park Hastanesi'ne teşekkür etti. Sayın Demir de ''Çocuklarımızı sağlıklı,modern koşullarda sünnet etmenin ve bu organizasyona dahil olmanın onurunu yaşamaktayız .''diye ifade etti.



Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sünnet önemli bir dini vecibe. Değerlerini ve inancını muhafaza eden toplumlar güçlü toplumlardır. Mutluluğun paylaştıkça çoğaldığının şuurunda olarak insanlarımızın bu mutluluğuna katkı sağlama çabasındayız.VM Medical Park Hastanesi iş birliğiyle 700 çocuğumuzu sünnet ettirerek yavrularımızın mutluluğunu paylaştık. Sağlıklı şartlarda evlatlarımızın sünnetini yaptırdık. Emeği geçenlere teşekkür ederken, sünnet olan yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.