VOLEYBOL BÖLGESEL LİG GRUB MAÇLARI YALOVA’DA YAPILDI

VOLEYBOL BÖLGESEL LİG GRUB MAÇLARI YALOVA’DA YAPILDI

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Erkekler Voleybol Bölgesel Lig grup maçlarına Yalova ev sahipliği yaparken, 3 gün süren müsabakalarda Düzce İmam Hatip Spor Kulübü final grubuna yükselen ekip oldu.
Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Yalova Gençlikspor, Düzce İmam Hatip Spor Kulübü, Bozüyük Eğitim Gençlik Spor Kulübü ve Bozüyük Çarşı Spor Kulübü mücadele etti. 3 ulusal, 10 il hakemi olmak üzere toplam 13 hakemin görev yaptığı müsabakalarda Musa Sütoğlu gözlemcilik yaptı.
Düzce İmam Hatip Spor Kulübü ilk gün maçları kapsamında Bozüyük Çarşı Spor Kulübü 3-0, ikinci maçında Yalova Gençlikspor’u 3-2 ve son gün ise Bozüyük Eğitim Gençlik Spor Kulübü’nü ise 3-0 mağlup ederek adını final grubuna yazdırdı. 3 gün süren turnuvada ev sahibi olan Yalova Gençlikspor 2 galibiyet ile ikinci sırada tamamlarken, Bozüyük Eğitim Gençlik Spor Kulübü üçüncü oldu. Galibiyet alamayan Çarşı Spor Kulübü ise dördüncü oldu. Yapılan müsabakaların ardından organizasyon komitesi en iyi pasör ödülünü Düzce İmam Hatip Spor Kulübü’nden Selman Çalışkan’a verirken, turnuvanın en değerli oyuncusu ise Yalova Gençlikspor’dan Kaan Daştan seçildi. Yalova grubunu şampiyon olarak tamamlayan Düzce İmam Hatip Spor Kulübü’ne kupasını Yalova Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül takdim etti.