Voleybol Erkeklerde Turu Sorgun Gençlikspor Attı

Voleybol Erkeklerde Turu Sorgun Gençlikspor Attı

Yozgat’ta oynanan, Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 3’üncü Lige Terfi Erkekler Bölgesel Grup Eleme müsabakaları ilk tur karşılaşmaları sonunda Sorgun Gençlikspor takımı şampiyonluk turunu atarak, bir üst tura yükseldi.
Yozgat Celal Atik Spor Salonu’nda oynanan Erkekler Voleybol Bölgesel Ligi ilk tur eleme müsabakalarının son gününde Sorgun Gençlikspor ile Yozgat2023 takımları karşı karşıya geldi. Daha önceki iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan iki takımın mücadelesi oldukça çekişmeli geçti. Galip gelen takımın şampiyonluk turunu atacağı maçın ilk setini Yozgat2023 takımı 26-24 kazanırken, ikinci sette Sorgun Gençlikspor, 26-24’lük skorla set skoruna eşitlik getirdi. Üçüncü seti Sorgun 26-24, dördüncü seti ise Yozgat 25-21 kazandı ve skora eşitlik geldi. Son sete Sorgun temsilcisi iyi başladı ve set sayısını 8-0’a kadar çıkarttı. Kısa sürede toparlanan Yozgat temsilcisi aradaki farkı kapattı ama daha fazla dayanamadı. Sorgun Gençlikspor takımı son seti 15-13 aldı ve üç maçtan da galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk turunu attı.
Yozgat’ı Voleybol eleme müsabakalarında temsil edecek olan Sorgun Gençlikspor takımı, aldığı galibiyet sonrasında şampiyonluk sevincini taraftarları ile paylaştı. Yozgat2023 takımı ise eleme müsabakalarında ikincilikle yetindi.