Yalova Emniyeti’nde Devir Teslim Töreni

Yalova Emniyeti’nde Devir Teslim Töreni

Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Polis Başmüfettişi Mehmet Ali Süvari, Hüseyin Ümit Yüksel’den görevi devraldı.
Son atamalarla Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alınan Yalova İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, görevini Mehmet Ali Süvari’ye teslim etti. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen devir teslim törenine, Emniyet Müdür Yardımcıları, şube müdürleri ve emniyet personeli katıldı.
Polis Başmüfettişi Mehmet Ali Süvari, Ankara’ya atanan Hüseyin Ümit Yüksel ve tören mangası tarafından karşılandı. Süvari, mesai arkadaşlarıyla tokalaşıp tanıştıktan sonra, Yüksel ile birlikte makam odasına çıktı. Burada bir konuşma yapan Yalova eski Emniyet Müdürü Yüksel, “Mehmet Ali Süvari arkadaşımıza görevi devrediyorum. Gönül rahatlığıyla Yalova’daki yaptığımız hizmetleri arkadaşımız, bizden sonraki dönem kardeşlerimiz devam ettirecekler. Yalova güzel bir yer ve burada huzur içerisinde çalıştık. Aynı huzuru arttırarak, performansı da yükselterek devam ettireceklerine inanıyoruz. Artık bir nevi Yalovalı sayılırız biz de. Bundan sonraki hayatımızı da Ankara’da devam ettireceğiz” diyerek meslektaşına başarılar diledi.
Yalova’nın yeni Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari ise “Burası benim ilk görev yerim. Değerli meslek büyüğümüzden bu görevi teslim almak, bizim için büyük kolaylık. Yalova’nın huzuru ve güvenliği için tüm personelle birlikte, bugün bırakılan yerden aynı şekilde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.
Süvari, Ankara’ya atanan Yüksel’e Yalova’ya yaptığı hizmetler nedeniyle Yalova Emniyet Müdürlüğü forsunu takdim etti. Yüksel, personelle vedalaşarak Yalova’dan ayrıldı.