Yalovaspor’un Stadyum Meselesini Milletvekili Coşkun Çözdü

Yalovaspor’un Stadyum Meselesini Milletvekili Coşkun Çözdü

Yalova Süper Amatör Küme’de mücadele eden Yalovaspor’un Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yaşadığı stat ihtifalını AK Parti Milletvekili Temel Coşkun çözdü.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Atatürk Stadyumu ile ilgili Yalovaspor’un geçmiş dönemlere ait 127 bin TL’lik borcu olduğunu beyan etmiş, bu borçlara ait senet verilmesi ve her maç için 2100 lira peşin ücret ödenmesini istemişti. Yeşil kırmızılı ekibin başkanı Hakan Suiçmez’in talebi üzerine Yalova Milletvekili Temel Coşkun devreye girdi. Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile görüşerek stadyum meselesini halletti. Yapılan görüşmelerle birlikte Yalovaspor 2014-2015 sezonunda Süper Amatör Küme’deki iç saha maçlarını Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynayacak.
Yalovaspor taraftarlarına müjde veren Kulüp Başkanı Hakan Suiçmez, ”Milletvekilimiz Temel Coşkun stat meselesini çözdü. 2. haftada 19 Ekim Pazar günü Çınarcık Belediyespor ile maçımız Yalova Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Vekilimize teşekkür ediyorum” dedi.