Yanal: “önümüze Bakacağız”

Yanal: “önümüze Bakacağız”

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirterek, bundan sonra önlerine bakacaklarını söyledi. Yanal, maçın hakeminin ise ilginç kararlar verdiğini vurguladı.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, gruptan çıkmış iki takımın karşı karşıya geldiğini belirterek, “Gruptan çıkmış iki takım karşı karşıya geldi. Bence futbolun zaman zaman ötesine geçen sertlikte maç oynandı. Maçı yöneten hakem de buna izin verdi. Oldukça sert bir maç oynandı. Biz oynamak isteyen bir takımız. Rakibin sertliğine zaman zaman biz de karşılık verdik ama bunu dengesiz yaptık. Sinirlendik oyun disiplininden uzaklaştığımız zamanlar oldu. İkinci yarı daha çok pozisyon ürettik ama golü beceremedik. Şimdi önümüzdeki kura sonrası Avrupa’da yapacağımız oyuna ve bundan sonra oluşturacağımız hedefe konsantre olacağız" dedi.
Yanal, hakem kararlarına ilişkin bir soruya da şu cevabı verdi:
“Bugün hakemin oyunda gösterdiği ilginç kararlar var, tekrar izlemek lazım. Hem biz hem rakip için çok kararlar var ama sertliğe özellikle prim tanıdı."
BERG: “SKORU HAK ETTİK”
Legia Warszawa Teknik Direktörü Henning Berg ise maçın çok yüksek seviyede oynandığını belirterek, "Çok iyi futbol oynadık. Trabzonspor’un çok iyi, güçlü takım olduğunu biliyoruz ama maçın skorunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Hakem kararları ilginçti ama bizim açımızdan maçı etkiledi o yüzden fazla takılıp kalmayacağız" ifadelerini kullandı.