YARDIM KAMPANYASI ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

YARDIM KAMPANYASI ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın önerisi ve meclis üyelerinin desteğiyle başlayan yardım kampanyası büyüyor. Yardım kampanyası kapsamında BOTAŞ’ın gönderdiği yardımlar Suriyeli mültecilere ulaştırıldı.
Yüreğir Belediyesi’nin Ocak ayında başlatmış olduğu yardım kampanyasına destekler çığ gibi büyüyor. BOTAŞ Genel Müdürlüğü’nün hassasiyeti ve talimatlarıyla kendilerine bağlı Ceyhan Petrol İşletmeleri Müdürü Mahmut Bahar ve personelleri, Samsun Çarşamba Şube Müdürü Yakup Aydın ve personellerinin duyarlılıkları sonucu gerçekleşen Suriyeli mültecilere dağıtılmak üzere toplanan yardım malzemeleri Yüreğir Belediyesi’ne teslim edildi. BOTAŞ yetkilileri geçmişte olduğu gibi kurum olarak bu tür duyarlılıklara devam edileceğini belirtti.
YARDIMLAR MÜLTECİLERE ULAŞTIRILDI
Yüreğir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, yardım kampanyasına destek kapsamında BOTAŞ tarafından kendilerine ulaştırılan yardım malzemelerini Suriyeli mültecilere ulaştırdı. Giyim, gıda, oyuncak ve çeşitli ev gereçlerinden oluşan yardım malzemeleri Yüreğir Belediyesi ekiplerince Yüreğir’in çeşitli mahallelerinde ikamet eden ve daha önceden tespiti yapılan zor şartlarda hayata tutunma mücadelesi veren Suriyeli mültecilere ulaştırıldı. Ülkelerinde yaşanan iç savaş nedeniyle göç etmek zorunda kalan mülteciler gönderilen yardımlar için emeği geçen herkese ve hayırseverlere teşekkür ettiler.
“KAMPANYAMIZ AMACINA ULAŞIYOR”
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Suriyeli kardeşlerimiz için Ocak ayında Adana’da bir duyarlılık oluşturmak için yardım kampanyası başlattık. Kampanyamız amacına ulaşıyor. İstanbul’dan Samsun’dan hayırseverler kampanyamıza destek oluyor. Ekiplerimizde gönderilen bu yardımları titizlikle Suriyeli kardeşlerimize ulaştırıyor. BOTAŞ’ta kampanyamıza destek oldu. Giyim, gıda ve çeşitli ev gereçleri gönderdiler. Çadırlarda yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize ulaştırdığımız yardımlarının yanı sıra kendi imkanları ile başlarını sokacak bir yuva bulan ancak hiçbir yardım alamayan kardeşlerimizde vardı onların da unutulmaması gerekiyordu. Ekiplerimizin tespiti ile yardımlar o Suriyeli ailelere de ulaştı. Böyle duyarlı davrandıkları için BOTAŞ yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.