Yarıyıl tatilinde eğlencenin adresi FUNTOLIA!

Yarıyıl  tatilinde  eğlencenin adresi FUNTOLIA!

Yorucu bir yarıyıl ve güzel gelen karnelerden sonra Funtolia, birbirinden eğlenceli fiziksel aktivite ve oyun parkurları ile çocukları bekliyor. “Eğlencenin yaşı yok” sloganı ile yola çıkan ve her yaşa hitap etme özelliğine sahip Funtolia’da, bireysel eğlence alanlarının yanı sıra takım oyunları için de özel aktiviteler ve parkurlar mevcut.


Funtolia’nın içinde Türkiye’de ve Bursa’da ilklere imza atan tematik oyun parkının da bulunduğunu ifade eden ZDN Grup A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özden Özdemir, “Türkiye’de ilklerin bir araya geldiği, ailelerin tercih edeceği, tematik bir eğlence merkezi hayalimizi gerçekleştirdik” dedi. Çocukların yarıyıl tatilini bilgisayar ya da cep telefonu ekranı karşısında geçirmelerinin sona ereceğini kaydeden Özdemir, çocukların Funtolia’da eğlenerek fiziksel aktiviteler yapabileceklerini, enerjilerini burada atabileceklerini söyledi.

Funtolia’da Softplay alanı 4-10 yaş arası çocukların renkli dünyası. En eğlenceli, en zıpır, en renkli köşe. Tamamen çocukların hayal dünyasında istedikleri gibi yaşayabilecekleri bir yer. Yine 4-10 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanmış bir başka alan Kidstolia. Eskinin jetonlu oyunları, daha modern ancak aynı nostaljiyi içinde barındıracak şekilde güncellendi.



Adrenalin severler için Adrenalin Park’ta, güvenle eğlenebilirsiniz. 2 takımın mücadele verdiği Amerika ve Avrupa’da yıllardır zevkle oynanan Laser Tag, LaserGap adı altında Funtolia’da. Ülkemizde de oldukça yaygınlaşan Kaçış – Çıkış Oyunlarının orjinali Almanya’dan getirildi. Formula 1 Simulasyonları ile arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Motion Rides ile farklı yollar deneyebilirsiniz.

Belki daha geleneksel eğlenceden yanaysanız bilardo masalarında güzel vakit geçirebilirsiniz. Playstation 4 ve Sanal Gerçeklik gözlükleri ile farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Guitar Hero’yu pas geçmeyin üzülürsünüz.
Çocuklar enerjilerini atarken aileler de Sports Cafe’de ya da Pastolia’da lezzetlerin tadına varabilir.