Yasak aşk iddiası vahşetle sonuçlandı

Yasak aşk iddiası vahşetle sonuçlandı

İstanbul'da yaşayan Narin Bingöl, Yunak İlçe Emniyet Amirliğini arayarak ilçede görev yapan eşi Hekim Bingöl'den bir süredir haber alamadığını bildirdi.

Yunak İlçe Emniyet Amirliğine bağlı ekipler, Hekim Bingöl'ün Eşme Mahallesi'ndeki evine gitti. Şahsı evde bulamayan ekipler, Yunak Kent Güvenliği Yönetim Merkezi kamera kayıtlarında yaptığı incelemede 5 Mart Cuma akşamı Hekim Bingöl'ün kaldığı evin yakınlarında beyaz bir aracın olduğunu belirledi.

GÜVENLİK KAMERALARI ORTAYA ÇIKARDI

Araçtan inen bir kişinin yaklaşık 20 dakika sonra yanında Hekim Bingöl ile araca binerek Eskişehir-Emirdağ istikametine gittiğini tespit eden ekipler, İstanbul'da yaşayan araç sahibi A.Ş'yi gözaltına aldı.

SORGUDA TİRAF ETTİ

A.Ş. sorgusunda Hekim Bingöl'ü Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine bağlı Aydınlı köyü yakınlarında boğazını keserek öldürdüğünü ve cesedin üzerini taşlarla kapattığını söyledi. Zanlının gösterdiği yerde Hekim Bingöl'ün cesedi bulundu.

YASAK AŞK İDDİASI

Soruşturmayı derinleştiren ekipler A.Ş'nin eşinin Bingöl ile yaklaşık bir yıl önce İstanbul'da aynı iş yerinde çalıştığı ve aralarında duygusal bir ilişkinin olduğu iddiası ortaya çıktı.

Askeri personel olduğu öğrenilen şüpheli A.Ş'nin İstanbul Küçükçekmece'deki evinde yapılan aramada 2 tabanca, mermi ve şarjör ele geçirildi.A.Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.